Webshop

Ben je op zoek naar producten die je kunnen helpen bij het geven van borstvoeding? Zoals een kolfapparaat, tepelhoedje, een andere maat kolfschild (borstschild) of een extra verzorgingsproduct voor je borsten of tepels. Kijk dan in mijn webshop voor aanvullende producten. Daar vind je o.a. kolfapparaten waar de meeste moeders goed mee kunnen kolven en tevreden over zijn. In de productomschrijvingen geef ik eerlijke informatie. De informatie van de fabrikant zelf over een specifiek kolfapparaat kun je namelijk al lezen op de website van de fabrikant.

Kolfconsult

Gebruik je een tweedehands of geleend kolfapparaat die het eigenlijk niet (meer) zo goed doet? Ben je op zoek naar een nieuw moderner kolfapparaat maar vind je het spannend overweeg dan om een kolfconsult afspraak te maken. Je kunt tijdens een kolfconsult verschillende kolfapparaten testen en diegene die het beste bij je past direct kopen met een korting. In mijn webshop vind je extra informatie over de verschillen tussen de diverse kolfapparaten. Ook het actuele aanbod van de verschillende kolfapparaten om te testen tijdens een kolfconsult lees je in de webshop in de productomschrijving van het kolfapparaat. Zo ben je alvast goed voorbereid op een kolfconsult.

Een kolfconsult kun je aanvragen via de online agenda planner en duurt maximaal 75 minuten. Bij een afspraak kom ik naar je toe of ik zie je bij LEIN vrouwenzorg in Son op de woensdagmiddag. Aan het einde van het kolfconsult heb je de mogelijkheid om meteen een nieuw kolfapparaat aan te schaffen en deze direct mee naar huis te nemen. Zo kun je thuis meteen beginnen met kolven. Kom jij ook binnenkort een kolfapparaat testen?

Ben je er al uit welk kolfapparaat je wil aanschaffen en heb je geen kolfconsult meer nodig? Je kunt een kolfapparaat ook online bestellen in de webshop. Deze wordt dan als aangetekende pakketpost binnen een paar dagen bij je thuis afgeleverd.