Schrijf hier jouw review

Wat ouders vertellen

13 juni 2024

Ook als alles eigenlijk vanzelf al redelijk goed gaat is het heel fijn om Saskia in te schakelen. Heel fijn consult gehad over kolven en kolfapparaten en tussendoor goede tips gekregen. Fantastisch geholpen en nu gaat alles een stuk makkelijker.

Dankjewel voor alle hulp!

Marleen
5 juni 2024

Lieve, rustige vrouw wie je het vertrouwen geeft dat het goed komt. Veel nuttige info mogen ontvangen en snelle reacties op vragen die ik stelde. Heb binnen 2 dagen grip gekregen op mijn melkoverproductie.

Bedankt Saskia!

Melissa
10 april 2024

Als je nu op deze site bent en overweegt Saskia in te schakelen, wil ik tegen iedereen zeggen: DOEN! Helaas ging bij mijn zoontje de borstvoeding niet vanzelf, Saskia was vanaf week 2 betrokken en sindsdien zijn er gigantische stappen gemaakt. Na een consult aan huis nog wekenlang meerdere keren per week contact gehad over de app waarbij geen vraag teveel leek en nog een extra observatie moment gekregen op de praktijk. Zonder haar was het nooit gelukt de borstvoeding te laten slagen. Bij Saskia vind je oprechte betrokkenheid met heeel veel passie voor het vak! Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor alle hulp, laagdrempelige contact en persoonlijke begeleiding. Nu ook met het kolven is Saskia nog altijd mijn belangrijkste hulplijn!

G. Reitsma
24 maart 2024

Wat een geweldige lactatiekundige is Saskia. Als je even onzeker bent over het geven van borstvoeding, dan staat ze altijd voor je klaar. Ze heeft goede tips en geeft altijd snel en uitgebreid antwoord. Ook als je een consult aanvraagt neemt ze echt de tijd voor je en de nazorg is ook super. Lieve Saskia, heel erg bedankt voor alles!

Verena
5 maart 2024

Wij zijn intens blij met de hulp die Saskia heeft gebracht. Onze zoon van 1 week hapte niet meer aan. At niet meer en we wisten niet waarom. Na een goede inspectie van de tongriem/lipband die gelukkig goed was heeft Saskia geholpen met houdingen, tips voor het kolven etc. Het ging gelijk al een stuk beter. Via whatsapp nog 1000 vragen gesteld waar ik allemaal snel antwoord op kreeg. Filmpjes gestuurd als het toch niet lukte en ondertussen gaan we week 7 in zonder problemen met de borstvoeding. Geen tepelhoedje meer en de voedingen zijn live. Buiten het feit dat Saskia enorm kundig is, heeft ze me ook gerust gesteld. Ik denk dat ik zonder haar gestopt was met borstvoeding. Dus zoek je een goede lactatiekundige? Zeker bij Saskia gaan

Chantal
25 februari 2024

Saskia heeft ons super geholpen: eerst tijdens de pittige opstart gedurende de kraamperiode thuis en ook daarna de nazorg. Ook heb ik een kolfconsult gehad en fijne handsfree kolfjes aangeschaft. Nooit verwacht dat het zou lukken al bijna 6 maanden borstvoeding te kunnen geven. Dank Saskia!

Mariëtte Kranenburg
21 februari 2024

Ontzettend fijne tips mogen ontvangen van Saskia. Waardoor de kleine hier een stuk rustiger drinkt. Het heeft mijn intuïtie alleen maar mogen versterken. Wetend dat de tips die gegeven zijn door Saskia heel erg passend waren voor ons als nieuw gezinnetje. Ook een stuk meer motivatie om mijn borstvoedings avontuur te mogen laten slagen. Dank je wel Saskia.

Mandy Elisabeth
17 januari 2024

Saskia is een vrolijk persoon waar je alles aan kan vragen ivm voeding. Ze komt aan huis en laat zien wat er allemaal kan met borstvoeding geven. (Verschillende posities met je baby) Ook kan ze je helpen met flesvoeding. Het is erg waardevol om je kindje fijn en pijnloos voeding te kunnen geven en mede food Saskia is dat gelukt!

Loes Venhuizen
2 januari 2024

Saskia heeft ons goede tips gegeven over de voeding. Het was fijn dat we haar nog konden appen met vragen. Ze reageerde heel snel en we hebben er veel aan gehad.

Annelot
18 september 2023

Wat een enorm toegevoegde waarde is Saskia in de eerste periode met je kindje. Met alle vragen konden we terecht en kregen we fijn en uitgebreid antwoord. Zonder Saskia had ik het geven van borstvoeding nooit zo lang volgehouden. Saskia heeft me het vertrouwen gegeven dat ik en mijn kindje het samen kunnen. Ik zeg dan ook vol overtuiging: doe jezelf een consult en nazorgpakket cadeau, je zal er geen spijt van hebben!!!

Elke
11 september 2023

Ik was op een punt gekomen waar ik er even doorheen zat met het geven van borstvoeding. Saskia heeft ons heel erg geholpen met informatie rondom borstvoeding maar ook kolven en darmkrampen. Daarnaast keek ze mee met o.a. voedingshouding. Dit heeft mij weer wat rust en motivatie gegeven om verder te gaan met borstvoeding. Saskia is erg lief en ik zou haar ook zeker vragen terug te komen bij een volgende keer!

Xiovana
25 augustus 2023

Ik heb contact opgenomen met Saskia nadat ik zelf niet verder kwam in mijn zoektocht naar de oorzaak van de krampjes van onze dochter, ik had vanaf de kraamweek al het idee dat haar tongriempje te kort was. Maar kwam met het consultatie bureau niet verder dan andere voeding proberen( geef flesvoeding). Dus zelf contact opgenomen met Saskia, na mond onderzoek was meteen duidelijk dat mijn vermoeden klopte. Spoed verwijzing gehad en binnen een week al geholpen. 11 werken lopen tobben. Nu kan ze beter drinken en is veel vrolijker.

Bedankt Saskia!

Annemarie
8 augustus 2023

Had niet beter kunnen wensen! Onze kraamzorg had Saskia gebeld met spoed of ze ons alstublieft kon helpen met BV ze zat eigelijk vol maar heeft toch ivm situatie ons nog de zelfde dag geholpen! Saksia is top in haar werk en is super lief.

Micaela
21 juli 2023

Wij hebben Saskia leren kennen in het ziekenhuis en voelden ons daar gehoord en goed geholpen. Nadien hebben we Saskia nog ingeschakeld om thuis mee te kijken met de voedingsmomenten omdat mijn melkproductie vertraagd op gang is gekomen (door medische complicaties). Saskia heeft passend en persoonlijk advies gegeven en haar adviezen hebben ons goed geholpen!

Tiffany
12 juli 2023

Dankzij de fijne begeleiding van Saskia ben ik ondanks een borst verkleining, met de juiste voorbereiding vol vertrouwen begonnen aan borstvoeding geven aan mijn dochter.

Ik ben heel blij dat ik Saskia had om op terug te vallen en vragen aan te stellen bij twijfel enz. Zonder haar had ik het vertrouwen nooit gehad, nu een dochter van 3 maanden met een heerlijke bolle toet van alleen mijn borstvoeding en een gelukkig moeder:-)

Bedankt Saskia!

Erica
1 juni 2023

Hele fijne begeleiding van Saskia gehad. Ze heeft me goede tips gegeven waardoor het geven van borstvoeding daarna veel soepeler en natuurlijker ging. Ook daarna staat ze op de whatsapp voor je klaar. Nu is het echt een fijn moment samen.

Meike
17 mei 2023

Super fijne hulp gehad. Saskia nam snel contact op met me toen ik een afspraak wou plannen. Ze is zeer ervaren en deskundig!

Ava
12 april 2023

Saskia is deskundig en erg betrokken. De vragen die je via de app kan stellen is ook erg fijn.

Marion
8 februari 2023

Een aanrader voor iedereen die vragen/problemen heeft rondom het geven van borstvoeding. Saskia is bij mij thuis geweest voor een consult. Ze neemt de tijd om alles rustig door te nemen samen en de vragen te beantwoorden. Heel praktische en bruikbare tips. Saskia sluit goed aan bij wat je nodig hebt. Ik heb ook het nazorgtraject bij Saskia gevraagd. Dit betekent dat ik haar een berichtje mocht sturen bij vragen tussendoor. Ze reageert snel en met een uitgebreid advies. Dit was heel helpend en dit zorgt ervoor dat ik nog steeds borstvoeding geef. Zonder de adviezen die ik heb gekregen had ik het niet goed vol kunnen houden.

Kortom, Saskia is goud waard en ben haar heel dankbaar.

Loes uit Gemert
24 januari 2023

Ik ben heel erg fijn en deskundig geholpen. Dat heeft van het voeden weer een fijn moment gemaakt.

Manon
16 oktober 2022

Tijdens mijn zwangerschap heb ik een workshop gevolgd bij Saskia. Deze workshop heeft mij goed voorbereid op het geven van borstvoeding. Toen vervolgens tijdens mijn kraamweek de borstvoeding niet goed op gang kwam en ik door de workshop ook wist dat ik niet de juiste support kreeg van de kraamverzorgende, maakte Saskia gelijk tijd voor een thuisconsult en heeft Saskia mij erg goed geholpen. Ook daarna ben ik nog een keer bij Saskia geweest voor extra hulp bij het aanleggen. Zonder haar was het met niet gelukt en zou ik nu geen borstvoeding meer geven aan onze dochter.

Rielle
11 oktober 2022

Saskia heeft ons enorm geholpen. Ik denk dat ik anders geen borstvoeding meer had gegeven aan onze tweeling. Het gaat niet altijd vanzelf en het is zeker niet altijd makkelijk of fijn.

Saskia is een warm mens en een kundige professional. Ze is betrokken, oprecht en reageert snel, ze heeft veel kennis en gaf me elke keer weer nieuwe adviezen en informatie. Saskia heeft passie voor haar vak en dat merk je.

Bij problemen en vragen over borstvoeding, gewoon Saskia vragen!

Kim uit Gemert
6 oktober 2022

Saskia is ontzettend betrokken en voert haar werk met passie uit! Na 2x ruim 16 maanden gevoed te hebben, de online cursus kraamweek gevolgd. Interessant en weer veel nieuwe tips!

Ook nu bij het derde borstvoeding avontuur weer de hulp van Saskia gevraagd en ze heeft weer goede tips gegeven om de voeding op gang te brengen en houden! Ze is snel, adequaat en toegankelijk. Daarnaast heeft ze veel kennis in huis!

Saskia bedankt voor alle goede adviezen en het fijne contact!

Simone
30 september 2022

Fijn dat Saskia snel in de mogelijkheid was om bij ons langs te komen om de borstvoeding mee op gang te helpen. Fijne tips gehad. Ook de nazorg via whatsapp is heel fijn geweest.

Kyona
16 september 2022

Saskia heeft mij heel goed geholpen om door te zetten met borstvoeding geven bij onze dysmatuur. Het was zoeken en proberen en doordat hij te vroeg en licht geboren was een uitdaging om borstvoeding te geven. Met het advies van Saskia en wat geduld zijn we de fles langzaam gaan afbouwen. Onze zoon is nu volledig aan de borstvoeding! Op alle vragen kregen we snel en duidelijk antwoord. Ze dacht ook echt mee en bood meerdere opties wanneer nodig. Ik zou het iedereen aanraden als je met borstvoeding wilt beginnen haar meteen mee te laten kijken. Ze geeft je het vertrouwen dat je dit vol gaat houden en hoe je dit het beste kunt aanpakken!

Steffi
9 september 2022

Bij Saskia konden wij snel een afspraak maken toen het er echt toe deed in de eerste maand. Wij hadden al een aantal anderen gevraagd maar die reageerden heel langzaam terwijl wij snel moesten/wilden handelen. Wij hebben gekozen voor uitgebreide nazorg via WhatsApp en dat was een goede zet. Saskia heeft steeds vragen beantwoord op momenten dat dit voor ons helpend was. Saskia heeft veel kennis en is erg professioneel. Ik zou Saskia zeker aanraden aan andere ouders met vragen over borstvoeding. Saskia is trouwens ook draagdoek consulent, en heeft ons ook een kort advies kunnen geven over de zithouding van onze zoon en de producten die wij hadden gekocht. Kortom: 5 sterren.

Jo
17 augustus 2022

Inmiddels is het al 9 maanden geleden, maar dankzij Saskia geef ik nog steeds borstvoeding. Het consult aan huis heeft veel tips opgeleverd die ik meteen kon toepassen. En het iets kortere tongriempje van onze zoon, bleek niet te hoeven worden behandeld dankzij de oefeningen en houdingen. Ook de nazorg via Whatsapp was echt ideaal.

Saskia zorgt er eigenlijk voor dat al je onzekerheid wordt weggenomen! Ik raad het iedereen aan die graag borstvoeding wil geven om een Lactatiekundige in te schakelen. Zonder de kennis en ervaring van Saskia was het mij namelijk niet gelukt!

Dafne van der Heijden
16 augustus 2022

Saskia heeft mij in de kraamweek toen ik er helemaal doorheen zat erg geholpen. Doordat ik last had van bloedblaasjes werd het geven van borstvoeding erg pijnlijk. Ik ben toen eerst gaan kolven en daarna heb ik van Saskia een tepelhoedje gekregen. Na een tijdje kon ik het tepelhoedje weglaten en nu gaat de borstvoeding van een leien dakje. Daarnaast heb ik nu ook nog eens een goed gevulde vriezer. Saskia is twee keer langsgeweest en ik kon haar appen voor vragen. Ze heeft mij geholpen met de juiste houding voor het geven van borstvoeding. Ze heeft passie voor haar werk en dat merk je aan alles, omdat ze alles zo liefdevol en begripvol doet.

Denise
25 juli 2022

Saskia dankbaar voor de hulp ten tijde van hevige kloven in combinatie met een borstontsteking waarvoor ik al antibiotica kreeg. Tevens constateerde Saskia dat onze dochter een verborgen te strakke tongriem had. Dit was na haar geboorte/kraamweek niet opgevallen. Door de behandeling met deep oscillation kwam de verstopping/ontsteking in mijn borst eindelijk los waar massage, warme-/koude compressen, gebruik van een elektrische tandenborstel etc. geen uitkomst boden. Deep oscillation zorgde er niet alleen voor dat de ontsteking in mijn borst maar ook de ontstekingssbult op mijn borst (pus) ontlast werd: wat een opluchting/verlichting was dat!

Voor het te strakke tongriempje verwees Saskia ons naar de gespecialiseerde tandarts om dit te kunnen laten laseren en naar een osteopaat (Bob van den Enden) om te laten controleren of er wellicht spanning in haar mond-/kaakgebied zat die behandeld kon worden. Onze dochter was volledig relaxed tijdens het uitvoeren van zijn zorgvuldige anamnese.

Deep oscillation, laseren van de tongriem en de begeleiding van Saskia fysiek en via de app voor en na de behandeling: dit alles maakte (alle) verschil! Geen pijnlijke voedingsmomenten meer en nu onze dochter bijna 5 maanden is geef ik met nog steeds veel plezier borstvoeding. Je online cursus ten tijde van mijn zwangerschap vond ik ook waardevol!

Saskia: nogmaals SUPER bedankt!

Nienke
20 juli 2022

Tijdens de kraamweek helaas niet genoeg hulp ontvangen om mijn overproductie onder controle te krijgen. Om die reden contact opgenomen met Saskia!

Op het gebied van borstvoeding had ik geen betere keuze kunnen maken; na het consult dagelijks contact gehad met Saskia. Het consult en dagelijks contact heeft ervoor gezorgd dat mijn borstvoeding op orde is!

Saskia; dankjewel voor de hulp, tips en mentale support!

Inge
13 juli 2022

Al voor mijn bevalling heb ik Saskia benaderd omdat ik hoopte dat ditmaal de borstvoeding beter zou verlopen dan de eerste keer. De eerste keer kwam ik Saskia pas tegen in maand 4 en dit was toen zo’n prettig consult dat ik direct wist dat als ik nog een kindje zou mogen krijgen ik meteen haar hulp wilde inschakelen.

Al in het kraambed kwam zij ditmaal op huisbezoek. Zij gaf mij veel praktische tips maar vooral ook het vertrouwen dat het ditmaal zou gaan lukken. Ondanks mijn vrij vlakke en kleine tepels, waardoor ik vorige keer enkel met tepelhoedje heb gevoed, is het ditmaal mede dankzij de hulp van Saskia gelukt om direct vanaf het begin live te voeden.

De nazorg via whatsapp heb ik ook als heel waardevol ervaren. Saskia reageert snel en uitgebreid. De begeleiding was het beste kraamcadeau wat ik mezelf had kunnen geven en ik hoop dat ik nog een hele tijd borstvoeding mag geven. Ik kan Saskia enorm aanbevelen.

Carolien R
2 juni 2022

Heel erg blij dat we vroeg na de bevalling kennis hebben gemaakt met Saskia. Onze dochter had namelijk een te strak tong riempje waardoor de start niet helemaal lekker liep. Saskia heeft ons super fijn begeleid in het gehele traject en stond de maanden erna ook klaar voor al onze vragen via WhatsApp en/of telefoon. Ze denkt echt met je mee en levert maatwerk advies. Je merkt dat ze ontzettend kundig is en veel ervaring heeft, maar nog belangrijker: ze heeft een persoonlijke benadering, is betrokken en steunt je wanneer het ook even tegen zit. Dankjewel Saskia!

Diela
24 mei 2022

Saskia heeft mij al 2x bij mijn borstvoedingsavontuur begeleidt en door haar ben ik door blijven gaan! Bij mijn 1e kindje heb ik 7 maanden gevoed en mijn dochter is nu 3,5 maand en gaat het voeden nog steeds erg goed.

Saskia staat altijd voor je klaar en zorgt voor dat zetje in de goede richting!

Als ik Saskia niet als hulp had gehad was ik denk ik bij beide kinderen eerder gestopt door complicaties.

Door Saskia weet ik dat er altijd een uitweg is en geniet ik nog steeds van het mooiste wat er bestaat!! Zorgen dat jouw kind groeit en door deze goede start klaar is om zijn/haar leven te ontdekken!

Saskia ik ben je enorm dankbaar !

Wieke
19 mei 2022

Erg duidelijke, waardevolle uitleg en fijne communicatie! Saskia denkt altijd met je mee als het nodig is.

Marriël
22 april 2022

Saskia heeft ons zo goed geholpen. Na een slechte start in het ziekenhuis was ik zo onzeker over de borstvoeding. Alles deed pijn en ik wist niet meer wat onder en boven was. Saskia heeft ons zo goed geholpen, en vooral ook in de 3 maanden erna met whatsapp. Geen vraag was te klein, en ik voelde me echt ondersteund. Na heel veel pijn en emoties kan ik nu fijn, pijnloos en zelfverzekerd borstvoeding geven aan mijn dochter. Dankjewel Saskia!

Elisabeth
14 april 2022

Lieve Saskia, vandaag geen appje met een vraag maar een appje om je te vertellen hoe waardevol jouw begeleiding van de afgelopen tijd is geweest en hoe dankbaar we zijn voor al jouw tips, goede adviezen en steun. Ons borstvoedingsavontuur startte door de vroeggeboorte van Otte anders dan bedacht en gehoopt maar mede door jouw lieve en professionele zorg is het heel waardevol en helend geweest en mogen we hopelijk nog lang doorgaan. Ook jouw adviezen, natuurlijke kijk en steun bij de reflux van Otte heeft ons heel erg geholpen bij onze aanpak en gezorgd dat we vol vertrouwen ons meisje uren hebben gedragen en heerlijk hebben kunnen hechten. Saskia; je hebt écht verschil gemaakt voor ons en voor Otte. Mede dankzij jou zijn we de nare periode met veel liefde en geduld doorgekomen en mogen we ons gelukkig prijzen met een ontspannen, vrolijke en goed gehechte dochter; een fantastische basis voor haar verdere ontwikkeling en alle avonturen die we nog met haar mogen gaan beleven. Je bent een fantastische lactatiekundige!

Mama van Otte
23 maart 2022

Onze dochter was geboren met 37weken. Hierdoor is het drinken aan de borst erg lastig geweest. Ookal had ik vele tips gekregen van kraamhulp/ CB, het bleef lastig. Toen we Saskia hadden benaderd, zagen we gelijk verschil. Hierdoor kon onze dochter veel vaker en beter drinken en werd dus elke dag sterker. Daardoor heeft ze uiteindelijk de kracht gehad om te leren goed uit de borst te drinken! Het was even doorzetten maar ben erg dankbaar voor de hulp van Saskia!

Marijke
16 maart 2022

Super blij met de kundige begeleiding van Saskia. Mede hierdoor heb ik zo goed mogelijk borstvoeding kunnen geven!

Maud
24 februari 2022

Saskia heeft me telefonisch en via Whatsapp heel goed geholpen om met vertrouwen de borstvoeding af te bouwen. Kundig en met ook oog voor mij als moeder. Heel fijn!

Sanne
10 februari 2022

Saskia is vlak na de bevalling bij mij geweest om mij op weg te helpen met borstvoeding. Ik heb haar bezoek als zeer prettig en leerzaam ervaren. De dagen erna mocht ik ook met al mijn vragen bij haar terecht. Nu 7 maanden later geef ik nog steeds borstvoeding dankzij haar tips, dus helemaal top!

Bedia
28 januari 2022

Saskia heeft ons goed op weg geholpen met het geven van borstvoeding aan onze tweeling. Ze heeft een fijne persoonlijkheid en geeft op een rustige en duidelijke manier goed advies.

Fanny
17 januari 2022

We hebben Saskia al om advies geraadpleegd toen ik 16 weken in verwachting was van de tweeling. Mijn motivatie om borstvoeding geven is door de intake veel groter geworden. Daarnaast heeft ze me geholpen met het uitzoeken van een hypo-allergene melk ivm koemelkallergie. We hebben allebei deze allergie dus het was zeker dat de tweeling dit ook zou hebben. Indien de borstvoeding in het begin niet opgang zou komen door de keizersnede moest ik een alternatief hebben om op terug te kunnen vallen indien ik moest bijvoeden. Daarnaast heeft ze me geholpen met het uitzoeken van de juiste flesjes en speentjes die ervoor zorgen dat de baby’s nog wel aan de borst blijven drinken. Ik heb ime vooraf al kunnen verdiepen in verschillende kolven zodat ik na de bevalling die keuze niet meer hoefde te maken. Doordat ik me zo goed heb kunnen voorbereiden had ik ookal warmtecompressen , zalf en koudcompressoren in huis voor als ik kloven of borstontsteking zou krijgen. Doordat je vooraf je zo goed kan voorbereiden dan is het mentaal ook makkelijker om je tot borstvoeding te zetten. Ik heb veel profijt gehad van de adviezen over hoe je de productie kan vergroten zodat je een tweeling toch volledig met borstvoeding kan voorzien. Sakia is een geweldige lactatiedeskundige die zeer veel passie heeft voor haar vak, waardoor ze je geweldig weet te motiveren . Op het moment dat je borstvoeding gaat geven komen er verschillende moeilijkheden op je pad en samen met haar begeleiding overwin je de obstakels en kun je jezelf blijven motiveren om het vol te blijven houden. Pasgeleden kreeg ik kloven en en beginnende borstontsteking maar doordat ik wist wat ik moest doen is het gelukt om de ontsteking stop te zetten en de borstvoeding door te zetten . Ik geeft de tweeling nu 3 maanden volledig borstvoeding en hoop dit nog zeker een half jaar vol te houden .

Sakia is een geweldige lieve lactatiedeskundige die zeer veel passie heeft voor haar vak. Eigenlijk zou iedereen tijdens zijn zwangerschap al vooraf deze informatie moeten krijgen, want dan zouden veel meer moeders borstvoeding gaan geven. Saskia bedankt voor je intense betrokkenheid, je passie voor het vak, je enthousiasme. Ik zou Saskia aan iedereen aanbevelen die overweegt om borstvoeding te geven of nog twijfelt. Ze is altijd zeer goed bereikbaar per telefoon en per whatsapp.

Laura
2 januari 2022

Saskia heeft mij echt heel goed geholpen. Met haar kundigheid en nuchterheid heeft ze me net dat beetje zelfvertrouwen gegeven wat ik nodig had om mijn gevoel te volgen. Dit bleek de juiste weg. Nu met 5 maanden is mijn dochter een blakende baby met een gemiddeld gewicht, terwijl we toch echt een lastige start hadden waarin ze maar niet aankwam o.a. door verborgen reflux. Heel erg bedankt Saskia

Alice Bombeeck
2 januari 2022

Na enkele maanden borstvoeding geven kreeg ik borstontsteking. Saskia kwam voor een huisbezoek en ik voelde mij gehoord, begrepen en gesteund, een duidelijke map met instructies en plan van aanpak rijker, aan de hand genomen hoe en wat te doen, massagetechniek leren toepassen.. Daarna nog 2x borstontsteking gehad in korte tijd, dankzij Saskia heb ik deze en de pijn, tranen en onmacht kunnen trotseren, denk dat ik het anders zeker opgegeven had! , ook toen was ze via whats app goed bereikbaar en stond altijd klaar voor desgevraagd advies en uitleg. Duidelijk een vrouw met passie voor haar werk en denkt erg met je mee. Nooit gedacht, maar inmiddels 1,5 jaar borstvoeding aan het geven en ook nu nog kan ik altijd met vragen terecht over kolven, bv naast introductie vast voedsel en hoe en wanneer dan, afbouwen, geen vraag is te gek. Mijn wens om ons 2e kindje wél de eerste 2 jr bv te kunnen geven zie ik met vertrouwen uitkomen. Wat een tegenstelling met 6 weken bv bij de 1e. Zou willen dat ik toen Saskia al getroffen had! Topper!!

Gabriëlle Tilmans
28 december 2021

Saskia heeft ons enorm geholpen toen onze dochter geen fles wilde drinken, geen hapjes wilde eten en in gewicht achteruit ging.

Met een thuisbezoek en goede communicatie via whatsapp zijn we hier bovenop gekomen! Deskundige en lieve vrouw, zeker een aanrader!

Dank voor je goede hulp!!

Anke van Niele- Muller
2 december 2021

Saskia is laagdrempelig en goed te bereiken. Dat is precies wat ik nodig had toen ik het zwaar had met het geven van borstvoeding. Ze is kundig, rustig, vriendelijk, serieus maar ook luchtig. Je voelt je welkom en gehoord.

Ik raad het iedereen aan om Saskia te bellen wanneer er vragen of problemen rondom borstvoeding zijn.

Ik voelde echt dat ze passie heeft voor haar werk.

Lizzy
30 november 2021

Wat een lieve vrouw! Zo rustig zo empathisch en zo motiverend. Meerdere consulten gehad met altijd het perfecte resultaat! Ik raad haar zeker aan 🙂

Başak
22 november 2021

Wow, wat een topper die Saskia. In het ziekenhuis Saskia al ontmoet tijdens haar bezoek aan de afdeling. Daar al wat tips mogen ontvangen en eenmaal thuis dronk hij goed aan de borst. Toch Saskia ingeschakeld om het goed te blijven doen en advies te vragen, daar bleek al snel dat hij een te kort tongriempje had. Hier is hij uiteindelijk aan geholpen. Tot op de dag van vandaag (zoontje 4 maanden oud) krijgt hij nog steeds borstvoeding aangevuld met kunstvoeding.

Een aanrader voor ieder gezin!

Sanne Bijvelds
11 november 2021

Ik heb heel veel aan de tips en adviezen van Saskia gehad en raad het iedereen die vastloopt met de borstvoeding aan om haar in te schakelen. Tijdens mijn zwangerschap heb ik een voorlichtingsavond van Saskia bijgewoond om me zo goed mogelijk voor te bereiden op het geven van borstvoeding, iets wat ik mijn kindje heel graag wilde geven. Door een moeilijke bevalling die eindigde in een keizersnede kwam de borstvoeding niet goed op gang, dus heb ik in mijn kraamweek Saskia weer ingeschakeld. Ze is bij ons thuis mee komen kijken met een voedingsmoment en meteen kreeg ik goede tips waar ik iets mee kon en waardoor het steeds iets beter ging. In de weken daarna nog veel fijn whatsappcontact gehad met Saskia waar ik snel en goed advies kreeg. Helaas zat mijn herstel zo veel tegen dat de borstvoeding uiteindelijk niet heeft mogen lukken, maar met de hulp van Saskia heb ik wel een aantal hele waardevolle beetjes borstvoeding aan mijn zoontje kunnen geven en daar ben ik heel dankbaar voor!

Marjolein
25 oktober 2021

Ons zoontje dronk tijdens de kraamweek niet goed uit mijn borst. Hij was te moe en moest echt even bijkomen van de bevalling. Mijn productie was daarentegen meteen op volle touren. Samen met Saskia een plan gemaakt voor Kolven en Fingerfeeding. Al snel was hij aangesterkt en kon hij leren aan de borst te drinken. Wat een gulzig ventje was het geworden. Ook hier had Saskia weer wat goede tips voor. Met filmpjes/foto’s versturen van hoe je kindje drinkt heb je meteen contact over jouw situatie via whatsapp. De reactie van Saskia is altijd zeer snel met een uitgebreid advies. Wat ik nog het fijnst vond is dat ze veel begrip en rust heeft.

Sanne van Vlerken
18 oktober 2021

De borstvoeding kwam na de keizersnede niet helemaal op gang. Nadat we elkaar getroffen hadden in het ziekenhuis is Saskia ook nog bij ons thuis op bezoek geweest.

Onze dochter kwam in de eerste weken thuis niet voldoende aan en ik vind het heel fijn dat Saskia mij het genieten van en met mijn kind teruggaf, door de pogingen met het geven van borstvoeding radicaal terug te schroeven (1-2 keer per dag i.p.v. 8 keer).

Inmiddels kolf ik en geef ik mijn dochter borstvoeding middels de fles! Ik vind het allerbelangrijkste dat ik het genieten van mijn dochter terug heb en dat gebleken is dat er meerdere wegen naar Rome zijn.

Dankjewel Saskia voor jouw deskundigheid en rust!

Megan
18 oktober 2021

Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen om Saskia in te schakelen! Ik had de hoop op borstvoeding al bijna opgegeven, maar dankzij haar tips, kennis, rust en geduld, is het toch goed gekomen. Ook als ik tussentijds nog vragen of twijfels had, hielp ze me weer perfect op weg! Deze fijne begeleiding heeft me weer vertrouwen gegeven en ik had dit voor geen goud willen missen!

Saskia, je bent een topper!

Ellen
13 oktober 2021

Wat een ontzettend lieve vrouw. Ze neemt de tijd en luisterde goed naar wat wij wilde. Ondanks haar tips wilde de borstvoedingen niet echt opgang komen en kozen we ervoor om met kunstvoeding verder te gaan. Ook toen was ze ontzettend behulpzaam met het afbouwen van de borstvoeding. Dit is een vouw die haar vak verstaat en raad haar zeker aan anderen!!

..
29 september 2021

Ik wil u enorm bedanken voor het meedenken en adviezen rondom de borstvoeding voor mijn dochtertje. Ik stond op het punt om over te gaan op kunstvoeding maar dankzij uw aanmoedigingen heb ik toch nog even doorgezet en alles gaat nu gelukkig weer de goede kant op. Ik heb onze contact als erg fijn ervaren en ik zou het elke mama aanraden om u te contacteren bij problemen met borstvoeding!

Bahara Rahimi
27 september 2021

Wij zijn Saskia ontzettend dankbaar voor de tips en adviezen, haar geduld en het vertrouwen wat ze ons heeft terug gegeven. Daar waar niemand meer wist hoe ze ons kindje nog aan het drinken konden krijgen… Kreeg Saskia het voor elkaar om de voedingen weer een positieve ervaring te laten zijn voor onze dochter. Saskia heeft veel kennis over de voeding, groei en ontwikkeling. Ze voelt jou als moeder goed aan en is een warm persoon met passie voor haar vak. Nogmaals super dankjewel Saskia voor je hulp!

Mama van Renske
8 september 2021

Mede dankzij Saskia is het mij gelukt om mijn kind 7 maanden lang exclusief van moedermelk te voorzien.

Het feit dat mijn dochter de borst ging weigeren was moeilijk voor me. Maar Saskia heeft me er door heen kunnen slepen. Ook heeft zij mij laten zien dat ik ook kan genieten van het geven van een fles moedermelk.

Saskia heeft een positieve energie, een warme benadering, is laagdrempelig en betrokken.

Saskia is goud waard!!

Naoual
31 augustus 2021

Mijn melkproductie kwam niet goed op gang en mijn dochter hapte onvoldoende aan en dronk niet krachtig genoeg, waardoor ze niet aan de borst kon drinken. Na een week proberen met de tips van verloskundige en kraamhulp, stagneerde het toch en heb ik de hulp van Saskia gevraagd. Met haar hulp dronk mijn dochter nog tijdens het eerste consult aan de borst. Dat was een fantastische ervaring, na 9 dagen aanmodderen! Ook de tips om de melkproductie te verhogen, hielpen erg snel.

De rust die Saskia uitstraalde, zorgde ervoor dat ik ook meer rust had. Hoewel ik me bezwaard voelde om via de app contact te hebben in het weekend of in de avond, bleef Saskia aangeven dat het geen probleem was. Ze reageerde altijd snel op mijn berichten. Door haar steun en vertrouwen, kreeg ik zelf ook meer vertrouwen. Ze gaf niet alleen tips rondom de borstvoeding, maar nam ook andere onzekerheden van deze kersverse moeder weg.

Het viel niet altijd mee om door te zetten, maar twee weken na het consult met Saskia was bijvoeding of onzekerheid niet meer nodig en dronk mijn dochter alleen nog borstvoeding. Inmiddels is mijn dochter zes weken oud en gaat het voeden super! Ik ben Saskia ontzettend dankbaar en raad haar hulp aan iedere moeder die problemen rondom borstvoeding ervaart aan!

Lian
6 augustus 2021

Top lactatiedeskundige!

Tijdens een borstontsteking en hiervoor al veel stoeien met overproductie heb ik bij Saskia aan de bel getrokken. Ze kwam snel langs en gaf buiten het goede advies ook direct een behandeling wat deep oscilliation heet. Hierbij wordt de verstopping los getrild waardoor het lichaam deze vervolgens weer kan opruimen. Geheel pijnloos en ik had hier direct maar vooral ook de dagen erna veel plezier van!

Ook de nazorg dmv van app contact is erg prettig; een groot deel van de onzekerheid die je bij de borstvoeding hebt wordt weggenomen!

1000x dank!

Nina
3 augustus 2021

Afgelopen vrijdag heb ik de workshop borstvoeding gevolgd bij LEIN Vrouwenzorg in Son. De workshop werd georganiseerd door Rondom mama en gegeven door Lactatiekundige Saskia van Gerven.

Ik heb bij mijn eerste zoontje geen borstvoeding gegeven omdat ik er toen niet mee bezig was.

Nu ik bijna uitgeteld ben van mijn 2e zoontje ben ik me er toch meer eens in gaan verdiepen. De wens is nu groot om borstvoeding te gaan geven. Ik ben bang dat, wanneer ik het niet probeer, ik er straks misschien spijt van krijg.

Ik vond het een hele leerzame avond! Olga en Saskia hadden het goed voor elkaar. Alles tot in de puntjes verzorgd!

En wauw wat een professionele vrouw Saskia. Veel ervaring als Lactatiekundige.

Ik heb er veel van opgestoken en neem alle informatie straks mee na mijn bevalling. En de keuze voor een consult bij Saskia laat ik zeker niet voorbij gaan als ik dat nodig heb.

Voor de dames die ook met vragen zitten omtrent borstvoeding raad ik deze workshop zeker aan!

Je kan Saskia als lactatiekundige ook volgen op Instagram, dat doe ik ook! En natuurlijk Rondom mama.

Chantal
29 juli 2021

Ik wil je enorm bedanken voor de hulp, op alle tijdstippen , voor het meedenken, het mee uitzoeken, de lieve en bemoedigende woorden, de complimenten, kortom voor alles!

Ik heb het als enorm fijn en waardevol ervaren!

Ik zou je zo aan werkelijk iedereen aanraden! (Heb je naam ook al doorgegeven)

Blijf je werk doen met je warmte, passie, enthousiasme, kennis en enorme kundigheid, gewoon zoals je bent, dan ga je nog menig moeder geweldig kunnen helpen!

Bedankt!

Anoniem
23 juli 2021

Saskia heeft ons heel goed geholpen en veel belangrijk advies gegeven! Sindsdien drinkt onze baby beter en rustiger – en ook wij zijn rustiger en minder onzeker. We konden altijd contact met haar opnemen via WhatsApp en kregen supersnel een antwoord dat altijd goed bij ons paste.

Dank je wel!!!

Anne
19 juli 2021

Saskia is een rustige, vriendelijke vrouw die goed naar je luistert. Ze geeft adviezen & tips die bij jou passen. Ze kan snel komen en geeft ook via de telefoon alvast wat tips waar je mee aan de slag kunt. Ook na het consult toont Saskia een grote betrokkenheid en volgt ze het hele borstvoedingstraject. Hele fijne ervaring. Ontzettend bedankt Saskia!

Sarah Hintzen
14 juli 2021

Toen ik Saskia belde is ze diezelfde middag nog langsgekomen om mijn borstontsteking te behandelen. Vervolgens stond ze keer op keer via laagdrempelig app contact super snel klaar om te reageren op het zoveelste ‘mankement’. Saskia is een ontzettend betrokken lactatiekundige, ze gunde het mij en mijn zoon zo dat het zou lukken, en ze weet echt waar ze het over heeft. Dankzij haar heb ik werkelijk alles kunnen proberen om de borstvoeding te laten slagen. Ook op mentaal vlak is ze hierbij een steun geweest. Dat heb je gewoon nodig als het niet vanzelf gaat. En ze is zelfs ook nog een keer in het weekend langs geweest. Ongelofelijk, wat een hart voor het vak.

Eef
28 juni 2021

Ik kwam bij Saskia terecht vanwege een borstontsteking. De volgende dag kwam ze langs en met haar behandeling binnen een paar dagen van de pijn af! Fijn is dat je gewoon via een appje contact kunt zoeken, dat maakt het heel laagdrempelig, heel tevreden met de ontvangen hulp.

Danielle
10 mei 2021

Saskia ontdekte snel de oorzaak van de moeizaam lopende borstvoeding en hielp met een doorverwijzing voor de behandeling. Dankzij haar is mijn borstvoedingsavontuur een stuk fijner geworden! Bij vragen krijg je altijd snel een reactie!

Gineke
6 mei 2021

In de kraamweek kreeg ik te maken met een borstontsteking. Ik heb hulp gezocht bij Saskia. Aan de telefoon stelde ze mij gerust en ze kon de volgende dag al langs komen. Wat was ik opgelucht en echt super dat ze zo snel kon komen! Saskia luistert naar je, neemt de tijd, geeft goede tips en wat ik als heel prettig heb ervaren, is dat Saskia via de WhatsApp snel reageert. Ik ben van mijn borstontsteking afgekomen en geniet nu vol op van de voedingsmomenten.

Iris
1 mei 2021

Wij zijn super goed geholpen door Saskia. Ze geeft duidelijke adviezen en denkt goed mee. Ze reageert snel bij vragen, waardoor mijn onzekerheid snel verdwenen is.

Eline
23 maart 2021

Saskia heeft ons echt op weg geholpen met de borstvoeding. Ze heeft hele fijne tips gegeven en ook heeft ze mij het vertrouwen gegeven dat mijn productie echt genoeg is om mijn zoon te voorzien. We zijn nu een aantal weken verder en ik geniet nu enorm van de borstvoedingsmomenten.

Dank je wel 🙂

Gerdy & Jules
17 maart 2021

Ik worstelde met overproductie en kreeg de tip om uit te reiken naar Saskia. Dat deed ik en de volgende ochtend al kwam ze langs. Ook het app contact on de maanden daarna was erg steunend. We mochten alles vragen en Saskia reageerde ongelofelijk snel, zelfs in de avond.

Saskia is betrokken en heeft hart voor haar vak en voor mensen. Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van haar hulp. Ben daardoor steeds meer vertrouwd geraakt met de issues die we allemaal tegen kwamen ten gevolge van overproductie. Ze geeft begrip en vertrouwen, bruikbare tips en ook alle ruimte om je eigen weg en gevoel te volgen.

Bedankt Saskia!

Nicole Huijbers
28 januari 2021

Toen ik Saskia belde of ik snel een consult kon krijgen vanwege een borstontsteking stond ze de volgende dag al voor de deur. Dankzij haar goede tips was ik snel weer vanaf, en heb ik het borstvoeden rustig af kunnen bouwen zonder verdere klachten. Het contact via Whatsapp is superhandig want Saskia reageert snel en met interesse. Zeker een aanrader!

Hetty
23 januari 2021

Saskia blijft rustig als ik gestrest ben, is altijd bemoedigend en positief en daardoor heb je de moed weer door te gaan als t ff niet lukt. Ze is altijd bereikbaar en heeft goede tips. Wat ik ook fijn vind is dat ze allerlei tips geeft maar mij daarnaast vrij laat mijn eigen keuzes te maken en zoals ze zelf zegt: mijn gevoel te volgen.

Martine
19 januari 2021

Saskia las mijn bericht in het weekend en meteen daarna belde ze al op om een afspraak te maken. Heel fijn dat ze je klacht meteen serieus neemt en ze snel daarna al kon komen. Ze observeert en geeft hele goede en bruikbare tips. Ik heb er erg veel aan gehad en de borstvoeding verloopt nu nog steeds erg goed.

Als ik nog vragen had dan mocht ik haar altijd appen. Dat is ook heel fijn, omdat het laagdrempelig is.

Al met al dus heel erg tevreden!

Ellen Luijten
6 januari 2021

Wat fijn dat Saskia er is! Zij heeft me super geholpen toen ik in het begin een borstontsteking kreeg. Daardoor heb ik de moed gehad om door te gaan! Nu geef ik nog steeds met veel plezier borstvoeding! Saskia is heel helder in haar communicatie, geeft super tips en helpt je door de moeilijke momenten heen. Heel fijn! Saskia bedankt!!

Elsbeth
5 januari 2021

Saskia heeft me super goed geholpen voor mijn borstvoeding! Ik vind haar de rust zelf en luistert en helpt goed waar je tegenaan loopt, heel professioneel ingesteld! Ook kan ik altijd bij haar terecht voor vragen en dat is iets wat mij heel goed doet!

Saskia bedankt voor jou hulp! Mijn dank is super groot!

Vivian G.
2 januari 2021

Ik heb Saskia in eerste instantie in het ziekenhuis getroffen. Daarna kwam ze bij ons thuis. Vooral de rust en het vertrouwen die ze uitstraalde en gaf hadden we in de eerste kraamweek zo hard nodig! Ze nam de tijd om uitleg te geven, is prettig in de omgang.

Ik heb intensief app contact gehad over uiteenlopende zaken en kreeg altijd snel en een uitgebreid deskundig antwoord terug, maar ook de nodige steun. Heel waardevol! Een lactatiekundige is echt een investering waard in de kwetsbare kraamweken.

Linda M
8 december 2020

Saskia heeft ons enorm geholpen tijdens onze eerste ervaring met borstvoeding. Niet alleen betreft het aanleggen maar ook qua pijnlijke borsten, waar Saskia van zei dat het een schimmelinfectie was en dat onze dochter een te kort tongriempje had (beiden waar en niemand van de andere deskundigen om ons heen hebben daar iets van opgemerkt). Waar we van iedereen andere adviezen kregen was die van Saskia veruit het beste en makkelijkste om vol te houden. Ver na het eerste consult bleef Saskia nog vragen hoe het met ons ging, en daar is nooit een tarief of iets dergelijks voor berekend. Ons kindje krijgt nu nog borstvoeding dankzij Saskia haar hulp, anders hadden we het allang opgegeven. Ze wilde zelfs in haar vakantie komen zo betrokken is ze bij mensen. Ik adviseer iedereen Saskia! Enorm betrokken, deskundig en een fijne persoonlijkheid. Saskia bedankt voor alles!

Bianca en Mark
1 december 2020

In mijn kraambed heb ik contact opgenomen met Saskia ivm pijnlijke tepels tijdens het voeden. Een dag later kwam ze op huisbezoek.

Fijne en bruikbare tips gekregen. Na een paar dagen was ik van de pijn af.

Ook nadien nog regelmatig contact via WhatsApp gehad.

Je merkt dat Saskia erg betrokken is.

Super bedankt!

Hanneke
12 november 2020

In de tweede week na de geboorte van mijn zoontje begon het voeden aan de borst erg pijn te doen. Via de verloskundige kwam ik terecht bij Saskia. Het feit dat ze dezelfde dag al langs wilde komen gaf mij direct het gevoel dat mijn pijn niet zomaar overdreven was. Ik voelde me begrepen. Wat vooral heel fijn was, was dat Saskia na het consult constant met mij in contact bleef. Ze bleef regelmatig vragen hoe het ging en kwam met veel tips en adviezen. Ik kon met alle vragen bij haar terecht. Ze is zelfs nog een keer extra langs gekomen toen het nog steeds niet vorderde. Toen ik na 6 weken ploeteren besloot om toch langzaamaan af te bouwen kreeg ik weer volop begrip, waardoor ik niet met een schuldgevoel bleef zitten. Ze heeft echt het hele borstvoeding avontuur, met alle strubbelingen, van begin tot eind begeleid! Hierdoor is het me toch gelukt om in ieder geval nog 2 maanden moedermelk te geven waar ik anders misschien al veel eerder had op gegeven.

Lisette Neijzen
19 september 2020

Lieve Saskia, ik wil je onwijs danken, want inmiddels is Sam 6 maanden en nog steeds drinkt hij borstvoeding. De borstvoeding gaat nu als een speer! In de worsteling van de eerste maanden, de verstoppingen, prikken met naalden, naar de eerste hulp heb ik zo vaak gedacht dat ik het niet langer kon volhouden. En wat mij steeds hielp was de herinnering aan je presentatie. Ook je steun gaandeweg was elke keer genoeg reden om toch door te zetten. Je bent echt een kanjer en ik ben je dankbaar! Ik geloof oprecht dat mede dankzij de borstvoeding Sam zo onwijs groeit. Hij zit ondanks 6 weken te vroeg geboren nu al boven de groeicurve van een a terme geboren baby en ook cognitief loopt hij soms voor. De eerste maanden hebben wij afwisselend alleen maar gebuideld.

Sam is een onwijs vrolijk nieuwsgierig lief baasje. Dank je wel

Ellen & Rutger van den Boogaard