Schrijf hier jouw review

Wat ouders vertellen

Rated 5 out of 5
6 oktober 2022

Saskia is ontzettend betrokken en voert haar werk met passie uit! Na 2x ruim 16 maanden gevoed te hebben, de online cursus kraamweek gevolgd. Interessant en weer veel nieuwe tips!
Ook nu bij het derde borstvoeding avontuur weer de hulp van Saskia gevraagd en ze heeft weer goede tips gegeven om de voeding op gang te brengen en houden! Ze is snel, adequaat en toegankelijk. Daarnaast heeft ze veel kennis in huis!
Saskia bedankt voor alle goede adviezen en het fijne contact!

Simone
Rated 5 out of 5
30 september 2022

Fijn dat Saskia snel in de mogelijkheid was om bij ons langs te komen om de borstvoeding mee op gang te helpen. Fijne tips gehad. Ook de nazorg via whatsapp is heel fijn geweest.

Kyona
Rated 5 out of 5
16 september 2022

Saskia heeft mij heel goed geholpen om door te zetten met borstvoeding geven bij onze dysmatuur. Het was zoeken en proberen en doordat hij te vroeg en licht geboren was een uitdaging om borstvoeding te geven. Met het advies van Saskia en wat geduld zijn we de fles langzaam gaan afbouwen. Onze zoon is nu volledig aan de borstvoeding! Op alle vragen kregen we snel en duidelijk antwoord. Ze dacht ook echt mee en bood meerdere opties wanneer nodig. Ik zou het iedereen aanraden als je met borstvoeding wilt beginnen haar meteen mee te laten kijken. Ze geeft je het vertrouwen dat je dit vol gaat houden en hoe je dit het beste kunt aanpakken!

Steffi
Rated 5 out of 5
9 september 2022

Bij Saskia konden wij snel een afspraak maken toen het er echt toe deed in de eerste maand. Wij hadden al een aantal anderen gevraagd maar die reageerden heel langzaam terwijl wij snel moesten/wilden handelen. Wij hebben gekozen voor uitgebreide nazorg via WhatsApp en dat was een goede zet. Saskia heeft steeds vragen beantwoord op momenten dat dit voor ons helpend was. Saskia heeft veel kennis en is erg professioneel. Ik zou Saskia zeker aanraden aan andere ouders met vragen over borstvoeding. Saskia is trouwens ook draagdoek consulent, en heeft ons ook een kort advies kunnen geven over de zithouding van onze zoon en de producten die wij hadden gekocht. Kortom: 5 sterren.

Jo
Rated 5 out of 5
17 augustus 2022

Inmiddels is het al 9 maanden geleden, maar dankzij Saskia geef ik nog steeds borstvoeding. Het consult aan huis heeft veel tips opgeleverd die ik meteen kon toepassen. En het iets kortere tongriempje van onze zoon, bleek niet te hoeven worden behandeld dankzij de oefeningen en houdingen. Ook de nazorg via Whatsapp was echt ideaal.
Saskia zorgt er eigenlijk voor dat al je onzekerheid wordt weggenomen! Ik raad het iedereen aan die graag borstvoeding wil geven om een Lactatiekundige in te schakelen. Zonder de kennis en ervaring van Saskia was het mij namelijk niet gelukt!

Dafne van der Heijden
Rated 5 out of 5
16 augustus 2022

Saskia heeft mij in de kraamweek toen ik er helemaal doorheen zat erg geholpen. Doordat ik last had van bloedblaasjes werd het geven van borstvoeding erg pijnlijk. Ik ben toen eerst gaan kolven en daarna heb ik van Saskia een tepelhoedje gekregen. Na een tijdje kon ik het tepelhoedje weglaten en nu gaat de borstvoeding van een leien dakje. Daarnaast heb ik nu ook nog eens een goed gevulde vriezer. Saskia is twee keer langsgeweest en ik kon haar appen voor vragen. Ze heeft mij geholpen met de juiste houding voor het geven van borstvoeding. Ze heeft passie voor haar werk en dat merk je aan alles, omdat ze alles zo liefdevol en begripvol doet.

Denise
Rated 5 out of 5
25 juli 2022

Saskia dankbaar voor de hulp ten tijde van hevige kloven in combinatie met een borstontsteking waarvoor ik al antibiotica kreeg. Tevens constateerde Saskia dat onze dochter een verborgen te strakke tongriem had. Dit was na haar geboorte/kraamweek niet opgevallen. Door de behandeling met deep oscillation kwam de verstopping/ontsteking in mijn borst eindelijk los waar massage, warme-/koude compressen, gebruik van een elektrische tandenborstel etc. geen uitkomst boden. Deep oscillation zorgde er niet alleen voor dat de ontsteking in mijn borst maar ook de ontstekingssbult op mijn borst (pus) ontlast werd: wat een opluchting/verlichting was dat!
Voor het te strakke tongriempje verwees Saskia ons naar de gespecialiseerde tandarts om dit te kunnen laten laseren en naar een osteopaat (Bob van den Enden) om te laten controleren of er wellicht spanning in haar mond-/kaakgebied zat die behandeld kon worden. Onze dochter was volledig relaxed tijdens het uitvoeren van zijn zorgvuldige anamnese.
Deep oscillation, laseren van de tongriem en de begeleiding van Saskia fysiek en via de app voor en na de behandeling: dit alles maakte (alle) verschil! Geen pijnlijke voedingsmomenten meer en nu onze dochter bijna 5 maanden is geef ik met nog steeds veel plezier borstvoeding. Je online cursus ten tijde van mijn zwangerschap vond ik ook waardevol!
Saskia: nogmaals SUPER bedankt!

Nienke
Rated 5 out of 5
20 juli 2022

Tijdens de kraamweek helaas niet genoeg hulp ontvangen om mijn overproductie onder controle te krijgen. Om die reden contact opgenomen met Saskia!
Op het gebied van borstvoeding had ik geen betere keuze kunnen maken; na het consult dagelijks contact gehad met Saskia. Het consult en dagelijks contact heeft ervoor gezorgd dat mijn borstvoeding op orde is!
Saskia; dankjewel voor de hulp, tips en mentale support!

Inge
Rated 5 out of 5
13 juli 2022

Al voor mijn bevalling heb ik Saskia benaderd omdat ik hoopte dat ditmaal de borstvoeding beter zou verlopen dan de eerste keer. De eerste keer kwam ik Saskia pas tegen in maand 4 en dit was toen zo’n prettig consult dat ik direct wist dat als ik nog een kindje zou mogen krijgen ik meteen haar hulp wilde inschakelen.
Al in het kraambed kwam zij ditmaal op huisbezoek. Zij gaf mij veel praktische tips maar vooral ook het vertrouwen dat het ditmaal zou gaan lukken. Ondanks mijn vrij vlakke en kleine tepels, waardoor ik vorige keer enkel met tepelhoedje heb gevoed, is het ditmaal mede dankzij de hulp van Saskia gelukt om direct vanaf het begin live te voeden.
De nazorg via whatsapp heb ik ook als heel waardevol ervaren. Saskia reageert snel en uitgebreid. De begeleiding was het beste kraamcadeau wat ik mezelf had kunnen geven en ik hoop dat ik nog een hele tijd borstvoeding mag geven. Ik kan Saskia enorm aanbevelen.

Carolien R
Rated 5 out of 5
2 juni 2022

Heel erg blij dat we vroeg na de bevalling kennis hebben gemaakt met Saskia. Onze dochter had namelijk een te strak tong riempje waardoor de start niet helemaal lekker liep. Saskia heeft ons super fijn begeleid in het gehele traject en stond de maanden erna ook klaar voor al onze vragen via WhatsApp en/of telefoon. Ze denkt echt met je mee en levert maatwerk advies. Je merkt dat ze ontzettend kundig is en veel ervaring heeft, maar nog belangrijker: ze heeft een persoonlijke benadering, is betrokken en steunt je wanneer het ook even tegen zit. Dankjewel Saskia!

Diela
Rated 5 out of 5
24 mei 2022

Saskia heeft mij al 2x bij mijn borstvoedingsavontuur begeleidt en door haar ben ik door blijven gaan! Bij mijn 1e kindje heb ik 7 maanden gevoed en mijn dochter is nu 3,5 maand en gaat het voeden nog steeds erg goed.
Saskia staat altijd voor je klaar en zorgt voor dat zetje in de goede richting!
Als ik Saskia niet als hulp had gehad was ik denk ik bij beide kinderen eerder gestopt door complicaties.
Door Saskia weet ik dat er altijd een uitweg is en geniet ik nog steeds van het mooiste wat er bestaat!! Zorgen dat jouw kind groeit en door deze goede start klaar is om zijn/haar leven te ontdekken!
Saskia ik ben je enorm dankbaar !

Wieke
Rated 5 out of 5
19 mei 2022

Erg duidelijke, waardevolle uitleg en fijne communicatie! Saskia denkt altijd met je mee als het nodig is.

Marriël
Rated 5 out of 5
22 april 2022

Saskia heeft ons zo goed geholpen. Na een slechte start in het ziekenhuis was ik zo onzeker over de borstvoeding. Alles deed pijn en ik wist niet meer wat onder en boven was. Saskia heeft ons zo goed geholpen, en vooral ook in de 3 maanden erna met whatsapp. Geen vraag was te klein, en ik voelde me echt ondersteund. Na heel veel pijn en emoties kan ik nu fijn, pijnloos en zelfverzekerd borstvoeding geven aan mijn dochter. Dankjewel Saskia!

Elisabeth
Rated 5 out of 5
14 april 2022

Lieve Saskia, vandaag geen appje met een vraag maar een appje om je te vertellen hoe waardevol jouw begeleiding van de afgelopen tijd is geweest en hoe dankbaar we zijn voor al jouw tips, goede adviezen en steun. Ons borstvoedingsavontuur startte door de vroeggeboorte van Otte anders dan bedacht en gehoopt maar mede door jouw lieve en professionele zorg is het heel waardevol en helend geweest en mogen we hopelijk nog lang doorgaan. Ook jouw adviezen, natuurlijke kijk en steun bij de reflux van Otte heeft ons heel erg geholpen bij onze aanpak en gezorgd dat we vol vertrouwen ons meisje uren hebben gedragen en heerlijk hebben kunnen hechten. Saskia; je hebt écht verschil gemaakt voor ons en voor Otte. Mede dankzij jou zijn we de nare periode met veel liefde en geduld doorgekomen en mogen we ons gelukkig prijzen met een ontspannen, vrolijke en goed gehechte dochter; een fantastische basis voor haar verdere ontwikkeling en alle avonturen die we nog met haar mogen gaan beleven. Je bent een fantastische lactatiekundige!

Mama van Otte
Rated 5 out of 5
23 maart 2022

Onze dochter was geboren met 37weken. Hierdoor is het drinken aan de borst erg lastig geweest. Ookal had ik vele tips gekregen van kraamhulp/ CB, het bleef lastig. Toen we Saskia hadden benaderd, zagen we gelijk verschil. Hierdoor kon onze dochter veel vaker en beter drinken en werd dus elke dag sterker. Daardoor heeft ze uiteindelijk de kracht gehad om te leren goed uit de borst te drinken! Het was even doorzetten maar ben erg dankbaar voor de hulp van Saskia!

Marijke
Rated 5 out of 5
16 maart 2022

Super blij met de kundige begeleiding van Saskia. Mede hierdoor heb ik zo goed mogelijk borstvoeding kunnen geven!

Maud
Rated 5 out of 5
24 februari 2022

Saskia heeft me telefonisch en via Whatsapp heel goed geholpen om met vertrouwen de borstvoeding af te bouwen. Kundig en met ook oog voor mij als moeder. Heel fijn!

Sanne
Rated 5 out of 5
10 februari 2022

Saskia is vlak na de bevalling bij mij geweest om mij op weg te helpen met borstvoeding. Ik heb haar bezoek als zeer prettig en leerzaam ervaren. De dagen erna mocht ik ook met al mijn vragen bij haar terecht. Nu 7 maanden later geef ik nog steeds borstvoeding dankzij haar tips, dus helemaal top!

Bedia
Rated 5 out of 5
28 januari 2022

Saskia heeft ons goed op weg geholpen met het geven van borstvoeding aan onze tweeling. Ze heeft een fijne persoonlijkheid en geeft op een rustige en duidelijke manier goed advies.

Fanny
Rated 5 out of 5
17 januari 2022

We hebben Saskia al om advies geraadpleegd toen ik 16 weken in verwachting was van de tweeling. Mijn motivatie om borstvoeding geven is door de intake veel groter geworden. Daarnaast heeft ze me geholpen met het uitzoeken van een hypo-allergene melk ivm koemelkallergie. We hebben allebei deze allergie dus het was zeker dat de tweeling dit ook zou hebben. Indien de borstvoeding in het begin niet opgang zou komen door de keizersnede moest ik een alternatief hebben om op terug te kunnen vallen indien ik moest bijvoeden. Daarnaast heeft ze me geholpen met het uitzoeken van de juiste flesjes en speentjes die ervoor zorgen dat de baby’s nog wel aan de borst blijven drinken. Ik heb ime vooraf al kunnen verdiepen in verschillende kolven zodat ik na de bevalling die keuze niet meer hoefde te maken. Doordat ik me zo goed heb kunnen voorbereiden had ik ookal warmtecompressen , zalf en koudcompressoren in huis voor als ik kloven of borstontsteking zou krijgen. Doordat je vooraf je zo goed kan voorbereiden dan is het mentaal ook makkelijker om je tot borstvoeding te zetten. Ik heb veel profijt gehad van de adviezen over hoe je de productie kan vergroten zodat je een tweeling toch volledig met borstvoeding kan voorzien. Sakia is een geweldige lactatiedeskundige die zeer veel passie heeft voor haar vak, waardoor ze je geweldig weet te motiveren . Op het moment dat je borstvoeding gaat geven komen er verschillende moeilijkheden op je pad en samen met haar begeleiding overwin je de obstakels en kun je jezelf blijven motiveren om het vol te blijven houden. Pasgeleden kreeg ik kloven en en beginnende borstontsteking maar doordat ik wist wat ik moest doen is het gelukt om de ontsteking stop te zetten en de borstvoeding door te zetten . Ik geeft de tweeling nu 3 maanden volledig borstvoeding en hoop dit nog zeker een half jaar vol te houden .
Sakia is een geweldige lieve lactatiedeskundige die zeer veel passie heeft voor haar vak. Eigenlijk zou iedereen tijdens zijn zwangerschap al vooraf deze informatie moeten krijgen, want dan zouden veel meer moeders borstvoeding gaan geven. Saskia bedankt voor je intense betrokkenheid, je passie voor het vak, je enthousiasme. Ik zou Saskia aan iedereen aanbevelen die overweegt om borstvoeding te geven of nog twijfelt. Ze is altijd zeer goed bereikbaar per telefoon en per whatsapp.

Laura
Rated 5 out of 5
2 januari 2022

Saskia heeft mij echt heel goed geholpen. Met haar kundigheid en nuchterheid heeft ze me net dat beetje zelfvertrouwen gegeven wat ik nodig had om mijn gevoel te volgen. Dit bleek de juiste weg. Nu met 5 maanden is mijn dochter een blakende baby met een gemiddeld gewicht, terwijl we toch echt een lastige start hadden waarin ze maar niet aankwam o.a. door verborgen reflux. Heel erg bedankt Saskia

Alice Bombeeck
Rated 5 out of 5
2 januari 2022

Na enkele maanden borstvoeding geven kreeg ik borstontsteking. Saskia kwam voor een huisbezoek en ik voelde mij gehoord, begrepen en gesteund, een duidelijke map met instructies en plan van aanpak rijker, aan de hand genomen hoe en wat te doen, massagetechniek leren toepassen.. Daarna nog 2x borstontsteking gehad in korte tijd, dankzij Saskia heb ik deze en de pijn, tranen en onmacht kunnen trotseren, denk dat ik het anders zeker opgegeven had! , ook toen was ze via whats app goed bereikbaar en stond altijd klaar voor desgevraagd advies en uitleg. Duidelijk een vrouw met passie voor haar werk en denkt erg met je mee. Nooit gedacht, maar inmiddels 1,5 jaar borstvoeding aan het geven en ook nu nog kan ik altijd met vragen terecht over kolven, bv naast introductie vast voedsel en hoe en wanneer dan, afbouwen, geen vraag is te gek. Mijn wens om ons 2e kindje wél de eerste 2 jr bv te kunnen geven zie ik met vertrouwen uitkomen. Wat een tegenstelling met 6 weken bv bij de 1e. Zou willen dat ik toen Saskia al getroffen had! Topper!!

Gabriëlle Tilmans
Rated 5 out of 5
28 december 2021

Saskia heeft ons enorm geholpen toen onze dochter geen fles wilde drinken, geen hapjes wilde eten en in gewicht achteruit ging.
Met een thuisbezoek en goede communicatie via whatsapp zijn we hier bovenop gekomen! Deskundige en lieve vrouw, zeker een aanrader!
Dank voor je goede hulp!!

Anke van Niele- Muller
Rated 4 out of 5
2 december 2021

Saskia is laagdrempelig en goed te bereiken. Dat is precies wat ik nodig had toen ik het zwaar had met het geven van borstvoeding. Ze is kundig, rustig, vriendelijk, serieus maar ook luchtig. Je voelt je welkom en gehoord.
Ik raad het iedereen aan om Saskia te bellen wanneer er vragen of problemen rondom borstvoeding zijn.
Ik voelde echt dat ze passie heeft voor haar werk.

Lizzy
Rated 5 out of 5
30 november 2021

Wat een lieve vrouw! Zo rustig zo empathisch en zo motiverend. Meerdere consulten gehad met altijd het perfecte resultaat! Ik raad haar zeker aan 🙂

Başak
Rated 5 out of 5
22 november 2021

Wow, wat een topper die Saskia. In het ziekenhuis Saskia al ontmoet tijdens haar bezoek aan de afdeling. Daar al wat tips mogen ontvangen en eenmaal thuis dronk hij goed aan de borst. Toch Saskia ingeschakeld om het goed te blijven doen en advies te vragen, daar bleek al snel dat hij een te kort tongriempje had. Hier is hij uiteindelijk aan geholpen. Tot op de dag van vandaag (zoontje 4 maanden oud) krijgt hij nog steeds borstvoeding aangevuld met kunstvoeding.
Een aanrader voor ieder gezin!

Sanne Bijvelds
Rated 5 out of 5
11 november 2021

Ik heb heel veel aan de tips en adviezen van Saskia gehad en raad het iedereen die vastloopt met de borstvoeding aan om haar in te schakelen. Tijdens mijn zwangerschap heb ik een voorlichtingsavond van Saskia bijgewoond om me zo goed mogelijk voor te bereiden op het geven van borstvoeding, iets wat ik mijn kindje heel graag wilde geven. Door een moeilijke bevalling die eindigde in een keizersnede kwam de borstvoeding niet goed op gang, dus heb ik in mijn kraamweek Saskia weer ingeschakeld. Ze is bij ons thuis mee komen kijken met een voedingsmoment en meteen kreeg ik goede tips waar ik iets mee kon en waardoor het steeds iets beter ging. In de weken daarna nog veel fijn whatsappcontact gehad met Saskia waar ik snel en goed advies kreeg. Helaas zat mijn herstel zo veel tegen dat de borstvoeding uiteindelijk niet heeft mogen lukken, maar met de hulp van Saskia heb ik wel een aantal hele waardevolle beetjes borstvoeding aan mijn zoontje kunnen geven en daar ben ik heel dankbaar voor!

Marjolein
Rated 5 out of 5
25 oktober 2021

Ons zoontje dronk tijdens de kraamweek niet goed uit mijn borst. Hij was te moe en moest echt even bijkomen van de bevalling. Mijn productie was daarentegen meteen op volle touren. Samen met Saskia een plan gemaakt voor Kolven en Fingerfeeding. Al snel was hij aangesterkt en kon hij leren aan de borst te drinken. Wat een gulzig ventje was het geworden. Ook hier had Saskia weer wat goede tips voor. Met filmpjes/foto’s versturen van hoe je kindje drinkt heb je meteen contact over jouw situatie via whatsapp. De reactie van Saskia is altijd zeer snel met een uitgebreid advies. Wat ik nog het fijnst vond is dat ze veel begrip en rust heeft.

Sanne van Vlerken
Rated 5 out of 5
18 oktober 2021

De borstvoeding kwam na de keizersnede niet helemaal op gang. Nadat we elkaar getroffen hadden in het ziekenhuis is Saskia ook nog bij ons thuis op bezoek geweest.
Onze dochter kwam in de eerste weken thuis niet voldoende aan en ik vind het heel fijn dat Saskia mij het genieten van en met mijn kind teruggaf, door de pogingen met het geven van borstvoeding radicaal terug te schroeven (1-2 keer per dag i.p.v. 8 keer).
Inmiddels kolf ik en geef ik mijn dochter borstvoeding middels de fles! Ik vind het allerbelangrijkste dat ik het genieten van mijn dochter terug heb en dat gebleken is dat er meerdere wegen naar Rome zijn.
Dankjewel Saskia voor jouw deskundigheid en rust!

Megan
Rated 5 out of 5
18 oktober 2021

Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen om Saskia in te schakelen! Ik had de hoop op borstvoeding al bijna opgegeven, maar dankzij haar tips, kennis, rust en geduld, is het toch goed gekomen. Ook als ik tussentijds nog vragen of twijfels had, hielp ze me weer perfect op weg! Deze fijne begeleiding heeft me weer vertrouwen gegeven en ik had dit voor geen goud willen missen!
Saskia, je bent een topper!

Ellen
Rated 5 out of 5
13 oktober 2021

Wat een ontzettend lieve vrouw. Ze neemt de tijd en luisterde goed naar wat wij wilde. Ondanks haar tips wilde de borstvoedingen niet echt opgang komen en kozen we ervoor om met kunstvoeding verder te gaan. Ook toen was ze ontzettend behulpzaam met het afbouwen van de borstvoeding. Dit is een vouw die haar vak verstaat en raad haar zeker aan anderen!!

..
Rated 5 out of 5
29 september 2021

Ik wil u enorm bedanken voor het meedenken en adviezen rondom de borstvoeding voor mijn dochtertje. Ik stond op het punt om over te gaan op kunstvoeding maar dankzij uw aanmoedigingen heb ik toch nog even doorgezet en alles gaat nu gelukkig weer de goede kant op. Ik heb onze contact als erg fijn ervaren en ik zou het elke mama aanraden om u te contacteren bij problemen met borstvoeding!

Bahara Rahimi
Rated 5 out of 5
27 september 2021

Wij zijn Saskia ontzettend dankbaar voor de tips en adviezen, haar geduld en het vertrouwen wat ze ons heeft terug gegeven. Daar waar niemand meer wist hoe ze ons kindje nog aan het drinken konden krijgen… Kreeg Saskia het voor elkaar om de voedingen weer een positieve ervaring te laten zijn voor onze dochter. Saskia heeft veel kennis over de voeding, groei en ontwikkeling. Ze voelt jou als moeder goed aan en is een warm persoon met passie voor haar vak. Nogmaals super dankjewel Saskia voor je hulp!

Mama van Renske
Rated 5 out of 5
8 september 2021

Mede dankzij Saskia is het mij gelukt om mijn kind 7 maanden lang exclusief van moedermelk te voorzien.
Het feit dat mijn dochter de borst ging weigeren was moeilijk voor me. Maar Saskia heeft me er door heen kunnen slepen. Ook heeft zij mij laten zien dat ik ook kan genieten van het geven van een fles moedermelk.
Saskia heeft een positieve energie, een warme benadering, is laagdrempelig en betrokken.
Saskia is goud waard!!

Naoual
Rated 5 out of 5
31 augustus 2021

Mijn melkproductie kwam niet goed op gang en mijn dochter hapte onvoldoende aan en dronk niet krachtig genoeg, waardoor ze niet aan de borst kon drinken. Na een week proberen met de tips van verloskundige en kraamhulp, stagneerde het toch en heb ik de hulp van Saskia gevraagd. Met haar hulp dronk mijn dochter nog tijdens het eerste consult aan de borst. Dat was een fantastische ervaring, na 9 dagen aanmodderen! Ook de tips om de melkproductie te verhogen, hielpen erg snel.
De rust die Saskia uitstraalde, zorgde ervoor dat ik ook meer rust had. Hoewel ik me bezwaard voelde om via de app contact te hebben in het weekend of in de avond, bleef Saskia aangeven dat het geen probleem was. Ze reageerde altijd snel op mijn berichten. Door haar steun en vertrouwen, kreeg ik zelf ook meer vertrouwen. Ze gaf niet alleen tips rondom de borstvoeding, maar nam ook andere onzekerheden van deze kersverse moeder weg.
Het viel niet altijd mee om door te zetten, maar twee weken na het consult met Saskia was bijvoeding of onzekerheid niet meer nodig en dronk mijn dochter alleen nog borstvoeding. Inmiddels is mijn dochter zes weken oud en gaat het voeden super! Ik ben Saskia ontzettend dankbaar en raad haar hulp aan iedere moeder die problemen rondom borstvoeding ervaart aan!

Lian
Rated 5 out of 5
6 augustus 2021

Top lactatiedeskundige!
Tijdens een borstontsteking en hiervoor al veel stoeien met overproductie heb ik bij Saskia aan de bel getrokken. Ze kwam snel langs en gaf buiten het goede advies ook direct een behandeling wat deep oscilliation heet. Hierbij wordt de verstopping los getrild waardoor het lichaam deze vervolgens weer kan opruimen. Geheel pijnloos en ik had hier direct maar vooral ook de dagen erna veel plezier van!
Ook de nazorg dmv van app contact is erg prettig; een groot deel van de onzekerheid die je bij de borstvoeding hebt wordt weggenomen!
1000x dank!

Nina
Rated 5 out of 5
3 augustus 2021

Afgelopen vrijdag heb ik de workshop borstvoeding gevolgd bij viamama in Son. De workshop werd georganiseerd door Rondom mama en gegeven door Lactatiekundige Saskia van Gerven.
Ik heb bij mijn eerste zoontje geen borstvoeding gegeven omdat ik er toen niet mee bezig was.
Nu ik bijna uitgeteld ben van mijn 2e zoontje ben ik me er toch meer eens in gaan verdiepen. De wens is nu groot om borstvoeding te gaan geven. Ik ben bang dat, wanneer ik het niet probeer, ik er straks misschien spijt van krijg.
Ik vond het een hele leerzame avond! Olga en Saskia hadden het goed voor elkaar. Alles tot in de puntjes verzorgd!
En wauw wat een professionele vrouw Saskia. Veel ervaring als Lactatiekundige.
Ik heb er veel van opgestoken en neem alle informatie straks mee na mijn bevalling. En de keuze voor een consult bij Saskia laat ik zeker niet voorbij gaan als ik dat nodig heb.
Voor de dames die ook met vragen zitten omtrent borstvoeding raad ik deze workshop zeker aan!
Je kan Saskia als lactatiekundige ook volgen op Instagram, dat doe ik ook! En natuurlijk Rondom mama.

Chantal
Rated 5 out of 5
29 juli 2021

Ik wil je enorm bedanken voor de hulp, op alle tijdstippen , voor het meedenken, het mee uitzoeken, de lieve en bemoedigende woorden, de complimenten, kortom voor alles!
Ik heb het als enorm fijn en waardevol ervaren!
Ik zou je zo aan werkelijk iedereen aanraden! (Heb je naam ook al doorgegeven)
Blijf je werk doen met je warmte, passie, enthousiasme, kennis en enorme kundigheid, gewoon zoals je bent, dan ga je nog menig moeder geweldig kunnen helpen!
Bedankt!

Anoniem
Rated 5 out of 5
23 juli 2021

Saskia heeft ons heel goed geholpen en veel belangrijk advies gegeven! Sindsdien drinkt onze baby beter en rustiger – en ook wij zijn rustiger en minder onzeker. We konden altijd contact met haar opnemen via WhatsApp en kregen supersnel een antwoord dat altijd goed bij ons paste.
Dank je wel!!!

Anne
Rated 5 out of 5
19 juli 2021

Saskia is een rustige, vriendelijke vrouw die goed naar je luistert. Ze geeft adviezen & tips die bij jou passen. Ze kan snel komen en geeft ook via de telefoon alvast wat tips waar je mee aan de slag kunt. Ook na het consult toont Saskia een grote betrokkenheid en volgt ze het hele borstvoedingstraject. Hele fijne ervaring. Ontzettend bedankt Saskia!

Sarah Hintzen
Rated 5 out of 5
14 juli 2021

Toen ik Saskia belde is ze diezelfde middag nog langsgekomen om mijn borstontsteking te behandelen. Vervolgens stond ze keer op keer via laagdrempelig app contact super snel klaar om te reageren op het zoveelste ‘mankement’. Saskia is een ontzettend betrokken lactatiekundige, ze gunde het mij en mijn zoon zo dat het zou lukken, en ze weet echt waar ze het over heeft. Dankzij haar heb ik werkelijk alles kunnen proberen om de borstvoeding te laten slagen. Ook op mentaal vlak is ze hierbij een steun geweest. Dat heb je gewoon nodig als het niet vanzelf gaat. En ze is zelfs ook nog een keer in het weekend langs geweest. Ongelofelijk, wat een hart voor het vak.

Eef
Rated 5 out of 5
28 juni 2021

Ik kwam bij Saskia terecht vanwege een borstontsteking. De volgende dag kwam ze langs en met haar behandeling binnen een paar dagen van de pijn af! Fijn is dat je gewoon via een appje contact kunt zoeken, dat maakt het heel laagdrempelig, heel tevreden met de ontvangen hulp.

Danielle
Rated 5 out of 5
10 mei 2021

Saskia ontdekte snel de oorzaak van de moeizaam lopende borstvoeding en hielp met een doorverwijzing voor de behandeling. Dankzij haar is mijn borstvoedingsavontuur een stuk fijner geworden! Bij vragen krijg je altijd snel een reactie!

Gineke
Rated 5 out of 5
6 mei 2021

In de kraamweek kreeg ik te maken met een borstontsteking. Ik heb hulp gezocht bij Saskia. Aan de telefoon stelde ze mij gerust en ze kon de volgende dag al langs komen. Wat was ik opgelucht en echt super dat ze zo snel kon komen! Saskia luistert naar je, neemt de tijd, geeft goede tips en wat ik als heel prettig heb ervaren, is dat Saskia via de WhatsApp snel reageert. Ik ben van mijn borstontsteking afgekomen en geniet nu vol op van de voedingsmomenten.

Iris
Rated 5 out of 5
1 mei 2021

Wij zijn super goed geholpen door Saskia. Ze geeft duidelijke adviezen en denkt goed mee. Ze reageert snel bij vragen, waardoor mijn onzekerheid snel verdwenen is.

Eline
Rated 5 out of 5
23 maart 2021

Saskia heeft ons echt op weg geholpen met de borstvoeding. Ze heeft hele fijne tips gegeven en ook heeft ze mij het vertrouwen gegeven dat mijn productie echt genoeg is om mijn zoon te voorzien. We zijn nu een aantal weken verder en ik geniet nu enorm van de borstvoedingsmomenten.
Dank je wel 🙂

Gerdy & Jules
Rated 5 out of 5
17 maart 2021

Ik worstelde met overproductie en kreeg de tip om uit te reiken naar Saskia. Dat deed ik en de volgende ochtend al kwam ze langs. Ook het app contact on de maanden daarna was erg steunend. We mochten alles vragen en Saskia reageerde ongelofelijk snel, zelfs in de avond.
Saskia is betrokken en heeft hart voor haar vak en voor mensen. Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van haar hulp. Ben daardoor steeds meer vertrouwd geraakt met de issues die we allemaal tegen kwamen ten gevolge van overproductie. Ze geeft begrip en vertrouwen, bruikbare tips en ook alle ruimte om je eigen weg en gevoel te volgen.
Bedankt Saskia!

Nicole Huijbers
Rated 5 out of 5
28 januari 2021

Toen ik Saskia belde of ik snel een consult kon krijgen vanwege een borstontsteking stond ze de volgende dag al voor de deur. Dankzij haar goede tips was ik snel weer vanaf, en heb ik het borstvoeden rustig af kunnen bouwen zonder verdere klachten. Het contact via Whatsapp is superhandig want Saskia reageert snel en met interesse. Zeker een aanrader!

Hetty
Rated 5 out of 5
23 januari 2021

Saskia blijft rustig als ik gestrest ben, is altijd bemoedigend en positief en daardoor heb je de moed weer door te gaan als t ff niet lukt. Ze is altijd bereikbaar en heeft goede tips. Wat ik ook fijn vind is dat ze allerlei tips geeft maar mij daarnaast vrij laat mijn eigen keuzes te maken en zoals ze zelf zegt: mijn gevoel te volgen.

Martine
Rated 5 out of 5
19 januari 2021

Saskia las mijn bericht in het weekend en meteen daarna belde ze al op om een afspraak te maken. Heel fijn dat ze je klacht meteen serieus neemt en ze snel daarna al kon komen. Ze observeert en geeft hele goede en bruikbare tips. Ik heb er erg veel aan gehad en de borstvoeding verloopt nu nog steeds erg goed.
Als ik nog vragen had dan mocht ik haar altijd appen. Dat is ook heel fijn, omdat het laagdrempelig is.
Al met al dus heel erg tevreden!

Ellen Luijten