Wat ouders vertellen

Rated 4 out of 5

Saskia is laagdrempelig en goed te bereiken. Dat is precies wat ik nodig had toen ik het zwaar had met het geven van borstvoeding. Ze is kundig, rustig, vriendelijk, serieus maar ook luchtig. Je voelt je welkom en gehoord.
Ik raad het iedereen aan om Saskia te bellen wanneer er vragen of problemen rondom borstvoeding zijn.
Ik voelde echt dat ze passie heeft voor haar werk.

Lizzy
Rated 5 out of 5

Wat een lieve vrouw! Zo rustig zo empathisch en zo motiverend. Meerdere consulten gehad met altijd het perfecte resultaat! Ik raad haar zeker aan 🙂

Başak
Rated 5 out of 5

Wow, wat een topper die Saskia. In het ziekenhuis Saskia al ontmoet tijdens haar bezoek aan de afdeling. Daar al wat tips mogen ontvangen en eenmaal thuis dronk hij goed aan de borst. Toch Saskia ingeschakeld om het goed te blijven doen en advies te vragen, daar bleek al snel dat hij een te kort tongriempje had. Hier is hij uiteindelijk aan geholpen. Tot op de dag van vandaag (zoontje 4 maanden oud) krijgt hij nog steeds borstvoeding aangevuld met kunstvoeding.
Een aanrader voor ieder gezin!

Sanne Bijvelds
Rated 5 out of 5

Ik heb heel veel aan de tips en adviezen van Saskia gehad en raad het iedereen die vastloopt met de borstvoeding aan om haar in te schakelen. Tijdens mijn zwangerschap heb ik een voorlichtingsavond van Saskia bijgewoond om me zo goed mogelijk voor te bereiden op het geven van borstvoeding, iets wat ik mijn kindje heel graag wilde geven. Door een moeilijke bevalling die eindigde in een keizersnede kwam de borstvoeding niet goed op gang, dus heb ik in mijn kraamweek Saskia weer ingeschakeld. Ze is bij ons thuis mee komen kijken met een voedingsmoment en meteen kreeg ik goede tips waar ik iets mee kon en waardoor het steeds iets beter ging. In de weken daarna nog veel fijn whatsappcontact gehad met Saskia waar ik snel en goed advies kreeg. Helaas zat mijn herstel zo veel tegen dat de borstvoeding uiteindelijk niet heeft mogen lukken, maar met de hulp van Saskia heb ik wel een aantal hele waardevolle beetjes borstvoeding aan mijn zoontje kunnen geven en daar ben ik heel dankbaar voor!

Marjolein
Rated 5 out of 5

Ons zoontje dronk tijdens de kraamweek niet goed uit mijn borst. Hij was te moe en moest echt even bijkomen van de bevalling. Mijn productie was daarentegen meteen op volle touren. Samen met Saskia een plan gemaakt voor Kolven en Fingerfeeding. Al snel was hij aangesterkt en kon hij leren aan de borst te drinken. Wat een gulzig ventje was het geworden. Ook hier had Saskia weer wat goede tips voor. Met filmpjes/foto’s versturen van hoe je kindje drinkt heb je meteen contact over jouw situatie via whatsapp. De reactie van Saskia is altijd zeer snel met een uitgebreid advies. Wat ik nog het fijnst vond is dat ze veel begrip en rust heeft.

Sanne van Vlerken
Rated 5 out of 5

De borstvoeding kwam na de keizersnede niet helemaal op gang. Nadat we elkaar getroffen hadden in het ziekenhuis is Saskia ook nog bij ons thuis op bezoek geweest.
Onze dochter kwam in de eerste weken thuis niet voldoende aan en ik vind het heel fijn dat Saskia mij het genieten van en met mijn kind teruggaf, door de pogingen met het geven van borstvoeding radicaal terug te schroeven (1-2 keer per dag i.p.v. 8 keer).
Inmiddels kolf ik en geef ik mijn dochter borstvoeding middels de fles! Ik vind het allerbelangrijkste dat ik het genieten van mijn dochter terug heb en dat gebleken is dat er meerdere wegen naar Rome zijn.
Dankjewel Saskia voor jouw deskundigheid en rust!

Megan
Rated 5 out of 5

Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen om Saskia in te schakelen! Ik had de hoop op borstvoeding al bijna opgegeven, maar dankzij haar tips, kennis, rust en geduld, is het toch goed gekomen. Ook als ik tussentijds nog vragen of twijfels had, hielp ze me weer perfect op weg! Deze fijne begeleiding heeft me weer vertrouwen gegeven en ik had dit voor geen goud willen missen!
Saskia, je bent een topper!

Ellen
Rated 5 out of 5

Wat een ontzettend lieve vrouw. Ze neemt de tijd en luisterde goed naar wat wij wilde. Ondanks haar tips wilde de borstvoedingen niet echt opgang komen en kozen we ervoor om met kunstvoeding verder te gaan. Ook toen was ze ontzettend behulpzaam met het afbouwen van de borstvoeding. Dit is een vouw die haar vak verstaat en raad haar zeker aan anderen!!

..
Rated 5 out of 5

Ik wil u enorm bedanken voor het meedenken en adviezen rondom de borstvoeding voor mijn dochtertje. Ik stond op het punt om over te gaan op kunstvoeding maar dankzij uw aanmoedigingen heb ik toch nog even doorgezet en alles gaat nu gelukkig weer de goede kant op. Ik heb onze contact als erg fijn ervaren en ik zou het elke mama aanraden om u te contacteren bij problemen met borstvoeding!

Bahara Rahimi
Rated 5 out of 5

Wij zijn Saskia ontzettend dankbaar voor de tips en adviezen, haar geduld en het vertrouwen wat ze ons heeft terug gegeven. Daar waar niemand meer wist hoe ze ons kindje nog aan het drinken konden krijgen… Kreeg Saskia het voor elkaar om de voedingen weer een positieve ervaring te laten zijn voor onze dochter. Saskia heeft veel kennis over de voeding, groei en ontwikkeling. Ze voelt jou als moeder goed aan en is een warm persoon met passie voor haar vak. Nogmaals super dankjewel Saskia voor je hulp!

Mama van Renske
Rated 5 out of 5

Mede dankzij Saskia is het mij gelukt om mijn kind 7 maanden lang exclusief van moedermelk te voorzien.
Het feit dat mijn dochter de borst ging weigeren was moeilijk voor me. Maar Saskia heeft me er door heen kunnen slepen. Ook heeft zij mij laten zien dat ik ook kan genieten van het geven van een fles moedermelk.
Saskia heeft een positieve energie, een warme benadering, is laagdrempelig en betrokken.
Saskia is goud waard!!

Naoual
Rated 5 out of 5

Mijn melkproductie kwam niet goed op gang en mijn dochter hapte onvoldoende aan en dronk niet krachtig genoeg, waardoor ze niet aan de borst kon drinken. Na een week proberen met de tips van verloskundige en kraamhulp, stagneerde het toch en heb ik de hulp van Saskia gevraagd. Met haar hulp dronk mijn dochter nog tijdens het eerste consult aan de borst. Dat was een fantastische ervaring, na 9 dagen aanmodderen! Ook de tips om de melkproductie te verhogen, hielpen erg snel.
De rust die Saskia uitstraalde, zorgde ervoor dat ik ook meer rust had. Hoewel ik me bezwaard voelde om via de app contact te hebben in het weekend of in de avond, bleef Saskia aangeven dat het geen probleem was. Ze reageerde altijd snel op mijn berichten. Door haar steun en vertrouwen, kreeg ik zelf ook meer vertrouwen. Ze gaf niet alleen tips rondom de borstvoeding, maar nam ook andere onzekerheden van deze kersverse moeder weg.
Het viel niet altijd mee om door te zetten, maar twee weken na het consult met Saskia was bijvoeding of onzekerheid niet meer nodig en dronk mijn dochter alleen nog borstvoeding. Inmiddels is mijn dochter zes weken oud en gaat het voeden super! Ik ben Saskia ontzettend dankbaar en raad haar hulp aan iedere moeder die problemen rondom borstvoeding ervaart aan!

Lian
Rated 5 out of 5

Top lactatiedeskundige!
Tijdens een borstontsteking en hiervoor al veel stoeien met overproductie heb ik bij Saskia aan de bel getrokken. Ze kwam snel langs en gaf buiten het goede advies ook direct een behandeling wat deep oscilliation heet. Hierbij wordt de verstopping los getrild waardoor het lichaam deze vervolgens weer kan opruimen. Geheel pijnloos en ik had hier direct maar vooral ook de dagen erna veel plezier van!
Ook de nazorg dmv van app contact is erg prettig; een groot deel van de onzekerheid die je bij de borstvoeding hebt wordt weggenomen!
1000x dank!

Nina
Rated 5 out of 5

Afgelopen vrijdag heb ik de workshop borstvoeding gevolgd bij viamama in Son. De workshop werd georganiseerd door Rondom mama en gegeven door Lactatiekundige Saskia van Gerven.
Ik heb bij mijn eerste zoontje geen borstvoeding gegeven omdat ik er toen niet mee bezig was.
Nu ik bijna uitgeteld ben van mijn 2e zoontje ben ik me er toch meer eens in gaan verdiepen. De wens is nu groot om borstvoeding te gaan geven. Ik ben bang dat, wanneer ik het niet probeer, ik er straks misschien spijt van krijg.
Ik vond het een hele leerzame avond! Olga en Saskia hadden het goed voor elkaar. Alles tot in de puntjes verzorgd!
En wauw wat een professionele vrouw Saskia. Veel ervaring als Lactatiekundige.
Ik heb er veel van opgestoken en neem alle informatie straks mee na mijn bevalling. En de keuze voor een consult bij Saskia laat ik zeker niet voorbij gaan als ik dat nodig heb.
Voor de dames die ook met vragen zitten omtrent borstvoeding raad ik deze workshop zeker aan!
Je kan Saskia als lactatiekundige ook volgen op Instagram, dat doe ik ook! En natuurlijk Rondom mama.

Chantal
Rated 5 out of 5

Ik wil je enorm bedanken voor de hulp, op alle tijdstippen , voor het meedenken, het mee uitzoeken, de lieve en bemoedigende woorden, de complimenten, kortom voor alles!
Ik heb het als enorm fijn en waardevol ervaren!
Ik zou je zo aan werkelijk iedereen aanraden! (Heb je naam ook al doorgegeven)
Blijf je werk doen met je warmte, passie, enthousiasme, kennis en enorme kundigheid, gewoon zoals je bent, dan ga je nog menig moeder geweldig kunnen helpen!
Bedankt!

Anoniem
Rated 5 out of 5

Saskia heeft ons heel goed geholpen en veel belangrijk advies gegeven! Sindsdien drinkt onze baby beter en rustiger – en ook wij zijn rustiger en minder onzeker. We konden altijd contact met haar opnemen via WhatsApp en kregen supersnel een antwoord dat altijd goed bij ons paste.
Dank je wel!!!

Anne
Rated 5 out of 5

Saskia is een rustige, vriendelijke vrouw die goed naar je luistert. Ze geeft adviezen & tips die bij jou passen. Ze kan snel komen en geeft ook via de telefoon alvast wat tips waar je mee aan de slag kunt. Ook na het consult toont Saskia een grote betrokkenheid en volgt ze het hele borstvoedingstraject. Hele fijne ervaring. Ontzettend bedankt Saskia!

Sarah Hintzen
Rated 5 out of 5

Toen ik Saskia belde is ze diezelfde middag nog langsgekomen om mijn borstontsteking te behandelen. Vervolgens stond ze keer op keer via laagdrempelig app contact super snel klaar om te reageren op het zoveelste ‘mankement’. Saskia is een ontzettend betrokken lactatiekundige, ze gunde het mij en mijn zoon zo dat het zou lukken, en ze weet echt waar ze het over heeft. Dankzij haar heb ik werkelijk alles kunnen proberen om de borstvoeding te laten slagen. Ook op mentaal vlak is ze hierbij een steun geweest. Dat heb je gewoon nodig als het niet vanzelf gaat. En ze is zelfs ook nog een keer in het weekend langs geweest. Ongelofelijk, wat een hart voor het vak.

Eef
Rated 5 out of 5

Ik kwam bij Saskia terecht vanwege een borstontsteking. De volgende dag kwam ze langs en met haar behandeling binnen een paar dagen van de pijn af! Fijn is dat je gewoon via een appje contact kunt zoeken, dat maakt het heel laagdrempelig, heel tevreden met de ontvangen hulp.

Danielle
Rated 5 out of 5

Saskia ontdekte snel de oorzaak van de moeizaam lopende borstvoeding en hielp met een doorverwijzing voor de behandeling. Dankzij haar is mijn borstvoedingsavontuur een stuk fijner geworden! Bij vragen krijg je altijd snel een reactie!

Gineke
Rated 5 out of 5

In de kraamweek kreeg ik te maken met een borstontsteking. Ik heb hulp gezocht bij Saskia. Aan de telefoon stelde ze mij gerust en ze kon de volgende dag al langs komen. Wat was ik opgelucht en echt super dat ze zo snel kon komen! Saskia luistert naar je, neemt de tijd, geeft goede tips en wat ik als heel prettig heb ervaren, is dat Saskia via de WhatsApp snel reageert. Ik ben van mijn borstontsteking afgekomen en geniet nu vol op van de voedingsmomenten.

Iris
Rated 5 out of 5

Wij zijn super goed geholpen door Saskia. Ze geeft duidelijke adviezen en denkt goed mee. Ze reageert snel bij vragen, waardoor mijn onzekerheid snel verdwenen is.

Eline
Rated 5 out of 5

Saskia heeft ons echt op weg geholpen met de borstvoeding. Ze heeft hele fijne tips gegeven en ook heeft ze mij het vertrouwen gegeven dat mijn productie echt genoeg is om mijn zoon te voorzien. We zijn nu een aantal weken verder en ik geniet nu enorm van de borstvoedingsmomenten.
Dank je wel 🙂

Gerdy & Jules
Rated 5 out of 5

Ik worstelde met overproductie en kreeg de tip om uit te reiken naar Saskia. Dat deed ik en de volgende ochtend al kwam ze langs. Ook het app contact on de maanden daarna was erg steunend. We mochten alles vragen en Saskia reageerde ongelofelijk snel, zelfs in de avond.
Saskia is betrokken en heeft hart voor haar vak en voor mensen. Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van haar hulp. Ben daardoor steeds meer vertrouwd geraakt met de issues die we allemaal tegen kwamen ten gevolge van overproductie. Ze geeft begrip en vertrouwen, bruikbare tips en ook alle ruimte om je eigen weg en gevoel te volgen.
Bedankt Saskia!

Nicole Huijbers
Rated 5 out of 5

Toen ik Saskia belde of ik snel een consult kon krijgen vanwege een borstontsteking stond ze de volgende dag al voor de deur. Dankzij haar goede tips was ik snel weer vanaf, en heb ik het borstvoeden rustig af kunnen bouwen zonder verdere klachten. Het contact via Whatsapp is superhandig want Saskia reageert snel en met interesse. Zeker een aanrader!

Hetty
Rated 5 out of 5

Saskia blijft rustig als ik gestrest ben, is altijd bemoedigend en positief en daardoor heb je de moed weer door te gaan als t ff niet lukt. Ze is altijd bereikbaar en heeft goede tips. Wat ik ook fijn vind is dat ze allerlei tips geeft maar mij daarnaast vrij laat mijn eigen keuzes te maken en zoals ze zelf zegt: mijn gevoel te volgen.

Martine
Rated 5 out of 5

Saskia las mijn bericht in het weekend en meteen daarna belde ze al op om een afspraak te maken. Heel fijn dat ze je klacht meteen serieus neemt en ze snel daarna al kon komen. Ze observeert en geeft hele goede en bruikbare tips. Ik heb er erg veel aan gehad en de borstvoeding verloopt nu nog steeds erg goed.
Als ik nog vragen had dan mocht ik haar altijd appen. Dat is ook heel fijn, omdat het laagdrempelig is.
Al met al dus heel erg tevreden!

Ellen Luijten
Rated 5 out of 5

Wat fijn dat Saskia er is! Zij heeft me super geholpen toen ik in het begin een borstontsteking kreeg. Daardoor heb ik de moed gehad om door te gaan! Nu geef ik nog steeds met veel plezier borstvoeding! Saskia is heel helder in haar communicatie, geeft super tips en helpt je door de moeilijke momenten heen. Heel fijn! Saskia bedankt!!

Elsbeth
Rated 5 out of 5

Saskia heeft me super goed geholpen voor mijn borstvoeding! Ik vind haar de rust zelf en luistert en helpt goed waar je tegenaan loopt, heel professioneel ingesteld! Ook kan ik altijd bij haar terecht voor vragen en dat is iets wat mij heel goed doet!
Saskia bedankt voor jou hulp! Mijn dank is super groot!

Vivian G.
Rated 5 out of 5

Ik heb Saskia in eerste instantie in het ziekenhuis getroffen. Daarna kwam ze bij ons thuis. Vooral de rust en het vertrouwen die ze uitstraalde en gaf hadden we in de eerste kraamweek zo hard nodig! Ze nam de tijd om uitleg te geven, is prettig in de omgang.
Ik heb intensief app contact gehad over uiteenlopende zaken en kreeg altijd snel en een uitgebreid deskundig antwoord terug, maar ook de nodige steun. Heel waardevol! Een lactatiekundige is echt een investering waard in de kwetsbare kraamweken.

Linda M
Rated 5 out of 5

Saskia heeft ons enorm geholpen tijdens onze eerste ervaring met borstvoeding. Niet alleen betreft het aanleggen maar ook qua pijnlijke borsten, waar Saskia van zei dat het een schimmelinfectie was en dat onze dochter een te kort tongriempje had (beiden waar en niemand van de andere deskundigen om ons heen hebben daar iets van opgemerkt). Waar we van iedereen andere adviezen kregen was die van Saskia veruit het beste en makkelijkste om vol te houden. Ver na het eerste consult bleef Saskia nog vragen hoe het met ons ging, en daar is nooit een tarief of iets dergelijks voor berekend. Ons kindje krijgt nu nog borstvoeding dankzij Saskia haar hulp, anders hadden we het allang opgegeven. Ze wilde zelfs in haar vakantie komen zo betrokken is ze bij mensen. Ik adviseer iedereen Saskia! Enorm betrokken, deskundig en een fijne persoonlijkheid. Saskia bedankt voor alles!

Bianca en Mark
Rated 5 out of 5

In mijn kraambed heb ik contact opgenomen met Saskia ivm pijnlijke tepels tijdens het voeden. Een dag later kwam ze op huisbezoek.
Fijne en bruikbare tips gekregen. Na een paar dagen was ik van de pijn af.
Ook nadien nog regelmatig contact via WhatsApp gehad.
Je merkt dat Saskia erg betrokken is.
Super bedankt!

Hanneke
Rated 5 out of 5

In de tweede week na de geboorte van mijn zoontje begon het voeden aan de borst erg pijn te doen. Via de verloskundige kwam ik terecht bij Saskia. Het feit dat ze dezelfde dag al langs wilde komen gaf mij direct het gevoel dat mijn pijn niet zomaar overdreven was. Ik voelde me begrepen. Wat vooral heel fijn was, was dat Saskia na het consult constant met mij in contact bleef. Ze bleef regelmatig vragen hoe het ging en kwam met veel tips en adviezen. Ik kon met alle vragen bij haar terecht. Ze is zelfs nog een keer extra langs gekomen toen het nog steeds niet vorderde. Toen ik na 6 weken ploeteren besloot om toch langzaamaan af te bouwen kreeg ik weer volop begrip, waardoor ik niet met een schuldgevoel bleef zitten. Ze heeft echt het hele borstvoeding avontuur, met alle strubbelingen, van begin tot eind begeleid! Hierdoor is het me toch gelukt om in ieder geval nog 2 maanden moedermelk te geven waar ik anders misschien al veel eerder had op gegeven.

Lisette Neijzen
Rated 5 out of 5

Lieve Saskia, ik wil je onwijs danken, want inmiddels is Sam 6 maanden en nog steeds drinkt hij borstvoeding. De borstvoeding gaat nu als een speer! In de worsteling van de eerste maanden, de verstoppingen, prikken met naalden, naar de eerste hulp heb ik zo vaak gedacht dat ik het niet langer kon volhouden. En wat mij steeds hielp was de herinnering aan je presentatie. Ook je steun gaandeweg was elke keer genoeg reden om toch door te zetten. Je bent echt een kanjer en ik ben je dankbaar! Ik geloof oprecht dat mede dankzij de borstvoeding Sam zo onwijs groeit. Hij zit ondanks 6 weken te vroeg geboren nu al boven de groeicurve van een a terme geboren baby en ook cognitief loopt hij soms voor. De eerste maanden hebben wij afwisselend alleen maar gebuideld.
Sam is een onwijs vrolijk nieuwsgierig lief baasje. Dank je wel

Ellen & Rutger van den Boogaard

Schrijf hier jouw review