Wat ouders vertellen

Rated 5 out of 5

Saskia heeft ons heel goed geholpen en veel belangrijk advies gegeven! Sindsdien drinkt onze baby beter en rustiger – en ook wij zijn rustiger en minder onzeker. We konden altijd contact met haar opnemen via WhatsApp en kregen supersnel een antwoord dat altijd goed bij ons paste.
Dank je wel!!!

Anne
Rated 5 out of 5

Saskia is een rustige, vriendelijke vrouw die goed naar je luistert. Ze geeft adviezen & tips die bij jou passen. Ze kan snel komen en geeft ook via de telefoon alvast wat tips waar je mee aan de slag kunt. Ook na het consult toont Saskia een grote betrokkenheid en volgt ze het hele borstvoedingstraject. Hele fijne ervaring. Ontzettend bedankt Saskia!

Sarah Hintzen
Rated 5 out of 5

Toen ik Saskia belde is ze diezelfde middag nog langsgekomen om mijn borstontsteking te behandelen. Vervolgens stond ze keer op keer via laagdrempelig app contact super snel klaar om te reageren op het zoveelste ‘mankement’. Saskia is een ontzettend betrokken lactatiekundige, ze gunde het mij en mijn zoon zo dat het zou lukken, en ze weet echt waar ze het over heeft. Dankzij haar heb ik werkelijk alles kunnen proberen om de borstvoeding te laten slagen. Ook op mentaal vlak is ze hierbij een steun geweest. Dat heb je gewoon nodig als het niet vanzelf gaat. En ze is zelfs ook nog een keer in het weekend langs geweest. Ongelofelijk, wat een hart voor het vak.

Eef
Rated 5 out of 5

Ik kwam bij Saskia terecht vanwege een borstontsteking. De volgende dag kwam ze langs en met haar behandeling binnen een paar dagen van de pijn af! Fijn is dat je gewoon via een appje contact kunt zoeken, dat maakt het heel laagdrempelig, heel tevreden met de ontvangen hulp.

Danielle
Rated 5 out of 5

Saskia ontdekte snel de oorzaak van de moeizaam lopende borstvoeding en hielp met een doorverwijzing voor de behandeling. Dankzij haar is mijn borstvoedingsavontuur een stuk fijner geworden! Bij vragen krijg je altijd snel een reactie!

Gineke
Rated 5 out of 5

In de kraamweek kreeg ik te maken met een borstontsteking. Ik heb hulp gezocht bij Saskia. Aan de telefoon stelde ze mij gerust en ze kon de volgende dag al langs komen. Wat was ik opgelucht en echt super dat ze zo snel kon komen! Saskia luistert naar je, neemt de tijd, geeft goede tips en wat ik als heel prettig heb ervaren, is dat Saskia via de WhatsApp snel reageert. Ik ben van mijn borstontsteking afgekomen en geniet nu vol op van de voedingsmomenten.

Iris
Rated 5 out of 5

Wij zijn super goed geholpen door Saskia. Ze geeft duidelijke adviezen en denkt goed mee. Ze reageert snel bij vragen, waardoor mijn onzekerheid snel verdwenen is.

Eline
Rated 5 out of 5

Saskia heeft ons echt op weg geholpen met de borstvoeding. Ze heeft hele fijne tips gegeven en ook heeft ze mij het vertrouwen gegeven dat mijn productie echt genoeg is om mijn zoon te voorzien. We zijn nu een aantal weken verder en ik geniet nu enorm van de borstvoedingsmomenten.
Dank je wel 🙂

Gerdy & Jules
Rated 5 out of 5

Ik worstelde met overproductie en kreeg de tip om uit te reiken naar Saskia. Dat deed ik en de volgende ochtend al kwam ze langs. Ook het app contact on de maanden daarna was erg steunend. We mochten alles vragen en Saskia reageerde ongelofelijk snel, zelfs in de avond.
Saskia is betrokken en heeft hart voor haar vak en voor mensen. Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van haar hulp. Ben daardoor steeds meer vertrouwd geraakt met de issues die we allemaal tegen kwamen ten gevolge van overproductie. Ze geeft begrip en vertrouwen, bruikbare tips en ook alle ruimte om je eigen weg en gevoel te volgen.
Bedankt Saskia!

Nicole Huijbers
Rated 5 out of 5

Toen ik Saskia belde of ik snel een consult kon krijgen vanwege een borstontsteking stond ze de volgende dag al voor de deur. Dankzij haar goede tips was ik snel weer vanaf, en heb ik het borstvoeden rustig af kunnen bouwen zonder verdere klachten. Het contact via Whatsapp is superhandig want Saskia reageert snel en met interesse. Zeker een aanrader!

Hetty
Rated 5 out of 5

Saskia blijft rustig als ik gestrest ben, is altijd bemoedigend en positief en daardoor heb je de moed weer door te gaan als t ff niet lukt. Ze is altijd bereikbaar en heeft goede tips. Wat ik ook fijn vind is dat ze allerlei tips geeft maar mij daarnaast vrij laat mijn eigen keuzes te maken en zoals ze zelf zegt: mijn gevoel te volgen.

Martine
Rated 5 out of 5

Saskia las mijn bericht in het weekend en meteen daarna belde ze al op om een afspraak te maken. Heel fijn dat ze je klacht meteen serieus neemt en ze snel daarna al kon komen. Ze observeert en geeft hele goede en bruikbare tips. Ik heb er erg veel aan gehad en de borstvoeding verloopt nu nog steeds erg goed.
Als ik nog vragen had dan mocht ik haar altijd appen. Dat is ook heel fijn, omdat het laagdrempelig is.
Al met al dus heel erg tevreden!

Ellen Luijten
Rated 5 out of 5

Wat fijn dat Saskia er is! Zij heeft me super geholpen toen ik in het begin een borstontsteking kreeg. Daardoor heb ik de moed gehad om door te gaan! Nu geef ik nog steeds met veel plezier borstvoeding! Saskia is heel helder in haar communicatie, geeft super tips en helpt je door de moeilijke momenten heen. Heel fijn! Saskia bedankt!!

Elsbeth
Rated 5 out of 5

Saskia heeft me super goed geholpen voor mijn borstvoeding! Ik vind haar de rust zelf en luistert en helpt goed waar je tegenaan loopt, heel professioneel ingesteld! Ook kan ik altijd bij haar terecht voor vragen en dat is iets wat mij heel goed doet!
Saskia bedankt voor jou hulp! Mijn dank is super groot!

Vivian G.
Rated 5 out of 5

Ik heb Saskia in eerste instantie in het ziekenhuis getroffen. Daarna kwam ze bij ons thuis. Vooral de rust en het vertrouwen die ze uitstraalde en gaf hadden we in de eerste kraamweek zo hard nodig! Ze nam de tijd om uitleg te geven, is prettig in de omgang.
Ik heb intensief app contact gehad over uiteenlopende zaken en kreeg altijd snel en een uitgebreid deskundig antwoord terug, maar ook de nodige steun. Heel waardevol! Een lactatiekundige is echt een investering waard in de kwetsbare kraamweken.

Linda M
Rated 5 out of 5

Saskia heeft ons enorm geholpen tijdens onze eerste ervaring met borstvoeding. Niet alleen betreft het aanleggen maar ook qua pijnlijke borsten, waar Saskia van zei dat het een schimmelinfectie was en dat onze dochter een te kort tongriempje had (beiden waar en niemand van de andere deskundigen om ons heen hebben daar iets van opgemerkt). Waar we van iedereen andere adviezen kregen was die van Saskia veruit het beste en makkelijkste om vol te houden. Ver na het eerste consult bleef Saskia nog vragen hoe het met ons ging, en daar is nooit een tarief of iets dergelijks voor berekend. Ons kindje krijgt nu nog borstvoeding dankzij Saskia haar hulp, anders hadden we het allang opgegeven. Ze wilde zelfs in haar vakantie komen zo betrokken is ze bij mensen. Ik adviseer iedereen Saskia! Enorm betrokken, deskundig en een fijne persoonlijkheid. Saskia bedankt voor alles!

Bianca en Mark
Rated 5 out of 5

In mijn kraambed heb ik contact opgenomen met Saskia ivm pijnlijke tepels tijdens het voeden. Een dag later kwam ze op huisbezoek.
Fijne en bruikbare tips gekregen. Na een paar dagen was ik van de pijn af.
Ook nadien nog regelmatig contact via WhatsApp gehad.
Je merkt dat Saskia erg betrokken is.
Super bedankt!

Hanneke
Rated 5 out of 5

In de tweede week na de geboorte van mijn zoontje begon het voeden aan de borst erg pijn te doen. Via de verloskundige kwam ik terecht bij Saskia. Het feit dat ze dezelfde dag al langs wilde komen gaf mij direct het gevoel dat mijn pijn niet zomaar overdreven was. Ik voelde me begrepen. Wat vooral heel fijn was, was dat Saskia na het consult constant met mij in contact bleef. Ze bleef regelmatig vragen hoe het ging en kwam met veel tips en adviezen. Ik kon met alle vragen bij haar terecht. Ze is zelfs nog een keer extra langs gekomen toen het nog steeds niet vorderde. Toen ik na 6 weken ploeteren besloot om toch langzaamaan af te bouwen kreeg ik weer volop begrip, waardoor ik niet met een schuldgevoel bleef zitten. Ze heeft echt het hele borstvoeding avontuur, met alle strubbelingen, van begin tot eind begeleid! Hierdoor is het me toch gelukt om in ieder geval nog 2 maanden moedermelk te geven waar ik anders misschien al veel eerder had op gegeven.

Lisette Neijzen
Rated 5 out of 5

Lieve Saskia, ik wil je onwijs danken, want inmiddels is Sam 6 maanden en nog steeds drinkt hij borstvoeding. De borstvoeding gaat nu als een speer! In de worsteling van de eerste maanden, de verstoppingen, prikken met naalden, naar de eerste hulp heb ik zo vaak gedacht dat ik het niet langer kon volhouden. En wat mij steeds hielp was de herinnering aan je presentatie. Ook je steun gaandeweg was elke keer genoeg reden om toch door te zetten. Je bent echt een kanjer en ik ben je dankbaar! Ik geloof oprecht dat mede dankzij de borstvoeding Sam zo onwijs groeit. Hij zit ondanks 6 weken te vroeg geboren nu al boven de groeicurve van een a terme geboren baby en ook cognitief loopt hij soms voor. De eerste maanden hebben wij afwisselend alleen maar gebuideld.
Sam is een onwijs vrolijk nieuwsgierig lief baasje. Dank je wel

Ellen & Rutger van den Boogaard

Schrijf hier jouw review