Plan een afspraak met lactatiekundige Saskia

Plan een afspraak met lactatiekundige Saskia van Gerven via de online planner hieronder.

Plan een afspraak met lactatiekundige Saskia

Hoe werkt de online agenda?

Plan een afspraak door eerst aan te geven WAAR je het consult wil. Dit kan bij je thuis of bij LEIN vrouwenzorg in Son. Alle consulten worden op beide locaties gedaan. Het enige voordeel is dat je bij LEIN vrouwenzorg geen extra kosten betaald voor de reistijd. Ik woon zelf in Helmond en bereken kosten voor de reistijd buiten Helmond. Je kunt ook kiezen voor een telefonisch consult. Een telefonisch consult is fijn als je vragen hebt over de voeding van je kindje, waarbij ik niet mee hoef te kijken met een voedingsmoment. Het geven van de voeding gaat dus goed, maar je hebt nog andere vragen waar je graag een antwoord op wil krijgen.

Nadat je hebt aangegeven waar we elkaar gaan treffen kun je aanklikken welk consult je graag wil. Dit kan zijn een observatie voedingsmoment, een consult tijdens de zwangerschap, kolfconsult of een behandeling met de deep oscillation. De deep oscillation behandeling werkt goed bij een borstontsteking of een borst die op slot zit. Wil je een consult waarbij ik meekijk met een voedingsmoment, maar weet je nog niet welk nazorgpakket je straks nodig hebt, klik dan pakket 1 aan. Dan beslissen we tijdens of na het consult wat jij nog nodig hebt aan nazorg.

Nadat je hebt aangeklikt welk consult je graag wil, kom je in mijn online agenda. Hier kun je zien welke data en tijden nog beschikbaar zijn. Heb je een voorkeur voor een dag en een tijdstip, maar is deze helaas volgeboekt? Je kan ook altijd nog kijken of er op de andere locatie wel een plekje vrij is.

Zorgverzekeraar

De zorgverzekeraar wil graag weten of de lactatiekundige aangesloten is bij een beroepsvereniging van de NVL of VSBB. Ik ben aangesloten bij de NVL met lidmaatschapsnummer 75918. Mijn facturen worden dus vergoed als je een extra aanvullende zorgverzekering hebt. Sommige zorgverzekeraars vergoeden ook een deel van de kosten van de aanschaf van een nieuw kolfapparaat. Check voor de zekerheid naar de mogelijkheden bij je zorgverzekeraar.

Stagiaire

Regelmatig lopen stagiaires van diverse opleidingen een paar dagen met mij mee om te leren hoe ze ouders kunnen begeleiden bij het geven van borstvoeding.

Binnenkort loopt Anouk Bouwman een paar dagen met mij mee tijdens de huisbezoeken. Zij is momenteel in opleiding tot jeugdarts bij de GGD Brabant-Zuidoost. Op 18 maart, 8 april en 22 april loopt zij een dagje met mij mee tijdens de huisbezoeken. Wil je liever dat er geen stagiaire aanwezig is tijdens het consult, vraag dan een consult aan op een andere dag. In mijn online agenda kun je kijken wanneer er nog plekjes vrij zijn.

Contactformulier

Heb je nog een vraag dan kun je een bericht sturen naar info@lactatiekundigesaskia.nl, maar je kan ook het contactformulier hieronder invullen. Het contactformulier is niet bedoeld voor het maken van een afspraak, gebruik daarvoor de online planner hierboven. Wist je trouwens dat ik op Instagram al veel tips en adviezen geef rondom de borstvoeding en de voeding van jouw kindje. Kijk maar eens rond bij de Reels en contents.

    (*) Verplichte velden