2020

Wat een jaar was 2020…

Het coronavirus zette de wereld op zijn kop. Maar niet alleen de wereld, ook mijn eigen wereldje stond op zijn kop.

In dit bijzondere jaar heb ik mijn eigen roer 360 graden omgedraaid. Na 30 jaar als verpleegkundige werkzaam in diverse instellingen, ben ik nu volledig voor mijn eigen bedrijf gegaan. Ik heb mijn ontslag genomen in het ziekenhuis, maar ben toch ook weer gebleven… Als oproeper. Ik heb nu veel meer tijd om de moeders te begeleiden in hun borstvoedingsavontuur. En dat laten de moeders me ook echt weten. Ik krijg zulke leuke en lieve reviews over mijn werk als lactatiekundige. Je kunt ze lezen op https://lactatiekundigesaskia.nl/reviews/ 

Zelfs op social media groei ik enorm. Echt leuk! Ik krijg hier zoveel nieuwe energie van.

2021

Ik ga nog meer moeders helpen met hun borstvoedingsavontuur. Het blijft namelijk belangrijk dat meer moeders borstvoeding gaan geven om zo zichzelf en hun kinderen te beschermen tegen van alles en nog wat…

Voor 2021 heb ik een hoop nieuwe plannen om te gaan doen. Ik ga ze nog niet allemaal verklappen, maar 1 ding is zeker… hou YouTube maar in de gaten.

In ieder geval alvast een goed en vooral gezond 2021 gewenst! 

En tot volgend jaar